Lifestyle

Tess' road to Fashion Week #2: Afspraken met leveranciers

Kristel, 21 december 2016

Tess' road to Fashion Week #2: Afspraken met leveranciers

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten, volgen wij Tess van Zalinge terwijl ze zich opmaakt voor Amsterdam Fashion Week. Want - jawel! - daar mag ze opnieuw laten zien hoe ontzettend getalenteerd zij is. Maar zo'n collectie ontstaat niet over één nacht ijs. Daar gaan maanden van voorbereiding aan vooraf. In de eerste video liet zij ons zien hoe het idee van de komende collectie tot stand is gekomen. We zagen de eerste schetsen, de moodboards, de kleurstalen en haar Grote Inspiratieboek. En nu is het tijd voor stap 2: de afspraken met de leveranciers!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Want, zoals je vast zult begrijpen, zo'n collectie maak je niet in je eentje. Daar heb je links en rechts wat hulp bij nodig. En die hulp heeft Tess gevonden! Zo is er een creatieve samenwerking ontstaan met Royal Delft, helpen de studenten van Meesteropleiding Coupeur haar met het technische gedeelte van haar ontwerpen en worden de hoofddeksels in samenwerking met de Hoedenmaker ontworpen. Benieuwd welke partners Tess nog meer helpen in haar Road To Fashion Week? Check snel de video! 

Wil jij Tess en haar collectie de komende weken volgen? En wil je zeker weten dat je alle vijf de video's (en natuurlijk dé show!) niet mist? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer