Lifestyle

Tess' road to Fashion Week #1: Van idee tot schets

Kristel, 07 december 2016

Tess' road to Fashion Week #1: Van idee tot schets

Zoals jullie al eerder konden lezen in het interview dat ik onlangs met haar had, is Tess van Zalinge één van de designers die in januari tijdens Amsterdam Fashion Week haar collectie mag showen. En dat is in mijn ogen niet meer dan ontzettend terecht. Want man-o-man, wat maakt zij prachtstukken! Niet verwonderlijk dus dat Tess gevraagd is om op vrijdagavond (dé avond!) in de Gashouder (dé zaal!) haar moment te pakken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. En gelukkig hóeft dat ook niet. Nou ja, eigenlijk wel maar het wachten wordt wel een stuk minder zwaar. Waarom? Omdat wij Tess de aankomende weken gaan volgen! En natuurlijk leggen we alles vast...

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Yes! De komende maanden verschijnen er op Fashionchick maar liefst vijf video's die Tess haar hele proces - tot aan dé show - laten zien. En we beginnen bij het begin: het idee achter haar collectie. Waar haalt Tess haar inspiratie vandaan en hoe zet ze dit om in een collectie? We zien de eerste schetsen en materialen en horen alles over haar bijzondere samenwerking met Royal Delft. Ach, ik ga ook niet meer verklappen. Check gewoon snel de video!

Wil jij Tess en haar collectie de komende maanden volgen? En wil je zeker weten dat je alle vijf de video's (en natuurlijk dé show!) niet mist? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer