Telefoonscherm weer kapot? Win een reparatie!

Aah! Neeeee. Daar gaat ie weer! Telefoon tegen de vlakte en een grote barst in je scherm. Dat vraagt om een reparatie. Twee opties: je gaat op zoek naar een schimmig zaakje dat je toch niet helemaal vertrouwt of... je gaat langs bij de dichtstbijzijnde Media Markt. Want daar doen ze dit soort reparaties sinds kort ook. Hoera!

schermreparatie

Elke barst heeft een verhaal...

De laatste keer dat het mij gebeurde was mijn super schattige nichtje de boosdoener. Ze is gek op de 'selfie' functie van mijn best friend aka iPhone. Maar op de beruchte zondag had ze er ineens genoeg van. En dus besloot ze de tel uit haar kleine lieve handjes te laten vallen. BAM! Marmer blijkt niet zo lekker mee te geven en dus begaf m'n phone het. Althans het scherm. Terwijl ik het gehavende apparaat oppakte, maakte ik per ongeluk nog een verschrikte selfie (die ik met niemand ga delen, maar stiekem wel té grappig is). En het huilen stond me nader dan het lachen. 'Daar gaaaan we weer' dacht ik. Heb jij dit soort incidenten ook aan de lopende band? Is het je vorige week voor het eerst gebeurd (kan natuurlijk ook)? Óf heb je een ontzettend lief maar mega onhandig vriendinnetje? Let us know. Je kunt er namelijk een gratis schermreparatie mee winnen! #bestwelfijn

Zo doe je mee...

Wil jij zo snel mogelijk weer shinen met je telefoon of wil je jouw clumbsy friend helpen en haar een gratis reparatie cadeau doen? Vertel ons dan hieronder hoe het scherm dat een reparatie verdient, kapot is gegaan en dik je verhaal gerust aan als het niet spannend genoeg is (let's face it; sometimes a story needs some extra sparkle). Ben jij het literaire genie achter het beste telefoonverhaal? Dan mag je bij de dichtstbijzijnde Media Markt langs om je scherm te laten fiksen. Zij geven namelijk maar liefst drie schermreparaties weg! Is je scherm straks gerepareerd? Mooi. Voorkomen is beter dan genezen, dus bescherm je telefoon daarna met één van de ontzettend stijlvolle telefoonhoesjes die Media Markt verkoopt. Wel zo fijn.

Voorkomen is beter dan genezen

MOSHI iGlaze iPhone 6 Plus BlauwMoshi MediaMarkt
€ 26,99
Moulded Case Suède iPhone 6 Plus RozeAdidas MediaMarkt
€ 21,99
TRUST Beschermhoes met Grip iPhone 6 GoudTrust MediaMarkt
€ 19,99
1969 Hard Case Superstar iPhone 6 Plus RozeAdidas MediaMarkt
€ 17,99
Moulded Case Suède iPhone 6 ZwartAdidas MediaMarkt
€ 27,99
BOOSTCASE iPhone 6 Plus 2700 mAh GoudBoostcase MediaMarkt
€ 89,95

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 31 maart 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Marjolein van den Broek

Marjolein van den Broek Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Reageer

  Log in om te reageren
 • nadia 302 dagen geleden

  ik haar weer op mijn telefoon want ze was erg groevig dus liet ik haar erop dus zat ze in de keuken haar broodje te eten en hoorde ik opeens pats en toen wist ik het daar gaat ,ijn telefoon ik ben nu een beetje druk met mijn hbo opleiding dus kan ik niet zo huppelde pup naar media markt maar toen zag ik dit voorbij vliegen en dacht ik he kom dat nu is van pas

 • nadia 302 dagen geleden

  mijn zusje had mijn telefoon gekapt en ging effe naast onze goudvissen zitten ze zat lekker te spelen tot dat ze een filmpje van een vlogger zag en zelf wou gaan vloggen dus begon ze met filmen ze probeerden de goudvissen filmen maar haar kleine handjes konden met moeite nog de iphone 5s vasthouden dus liet ze het pronkgelijk vallen nadat ik een paar sites heb gezien zag ik dat je het beste je telefoon in een kom met rijst kon zetten en wat wattenschijfjes erop dat hielp gelukkig maar later liet

 • Manon 1 jaar geleden

  Een goeie vriendin heeft een Samsung s4 en zij houd van selfies maken dus ze had een goed beschermend hoesje gekocht en ze maakte zoveel selfies en ze moet zich insmeren met zalfjes altijd dus haar handen waren glad ze maakte een selfie en haar mobiel viel uit haar handen ze dacht Door haar hoesje gebeurd er niks alleen er zat een barst in helaas ze vind dit heel jammer (hoesje is van xenos) please geef haar een reparatie

 • Julia 1 jaar geleden

  De foto's van mijn beste vriendin werden gestolen en samen met haar telefoonnummer op een datingapp gezet. Terwijl zij op vakantie was kreeg zij van tientallen mannen vieze berichtjes. Vriendin overstuur, ik op onderzoek uit. Uiteindelijk de dader te pakken en het account verwijderd. Bestie zo blij toen ik het nieuws vertelde dat ze haar mobiel liet vallen en het scherm in duizend stukjes barstte, de arme schat... Nu hopelijk een nieuw scherm voor haar winnen!

 • Patty 1 jaar geleden

  Ik heb een klein monstertje van 5 jaar die het liefst de hele dag op mijn telefoon speelt. Mijn telefoon heeft al heel wat te verduren gehad met hem echt al honderduizend keer gevallen en zelfs mee gegooid. Maar wonder boven wonder is mijn scherm hierbij nooit stuk gegaan. Nu liep ik vorige week in de gang en had net iets te veel spullen in mijn handen... En ja hoor helemaal gebarsten!! Ik durfde het bijna niet aan mijn zoontje te laten zien omdat ik hem hier juist steeds voor gewaarschuwd had.

 • Roos 1 jaar geleden

  Mijn verhaal: op zaterdag had ik een enorme baaldag. Alles ging mis. Ik had hockey gehad en wilde zo snel mogelijk naar huis. We liepen naar de auto en ja hoor.. Daar ging hij, plat op de stenen. Helemaal kapot. Dat kon er ook nog wel bij. Helaas kan ik dit niet betalen (Iphone6) en mijn ouders willen het ook niet doen. Ik baal er enorm van, want ik ben super zuinig op mijn telefoon. Ik zie dit als enige oplossing en hoop echt dat het lukt! Want ook ik wil weer shinen met mijn telefoon! ;)

 • Tara 1 jaar geleden

  Mijn verhaal; mijn beste vriendinnetje , die als sinds 10 jaar mijn beste vriendinnetje is, heeft een kapot scherm. Het was op een vrijdagavond toen ze hockeytraining had, alles zat die avond tegen en ze had een rot dag en training gehad. Eindelijk op weg naar de auto liet ze haar iPhone 6 vallen. Toen ze hem oppakte zag ze dat hij helemaal gescheurd was, zelfs had ze een bescherming over het scherm. De scheuren waren eronder gekomen.. Nu gun ik haar een nieuw scherm zodat ze weer shined ;)

 • Marit 1 jaar geleden

  om naar de parkeerplaats te fietsen! En ja....daar lag hij op z'n kop, hoesje nog heel god zij dank! Maarrrr bij het omdraaien ervan tot haar grote verdriet complete verwoesting ! Ik had zoveel medelijden dat ik het haar ook gun!

 • Marit 1 jaar geleden

  Na schooltijd moesten mijn collega's het schoolkonijn naar een ouder brengen omdat de voorjaarsvakantie begon. Terug op school was er totale paniek. Haar telefoon was weer kwijt! Iedereen op zoek haar telefoon, hij was al eens eerder in mijn tas belandt en al een keer in de prullenbak op school! 10 x gebeld nergens gevonden! Wij terug in de tijd: voor het laatst had ze hem gehad op de parkeerplaats bij de AH met de collega om het konijn weg te brengen! Dus Marit Slenders sprong op

 • Demi 1 jaar geleden

  Ik ging skeeleren met mijn geweldige skeeler kunsten, tot ik over een drempel probeerde te springen en vervolgens op mijn kontzak met mijn telefoon viel. Mijn telefoon was nog niet kapot. Toen ik weer opstond ging ik weer verder met skeeleren. Dag na het skeeleren viel hij op de grond en toen was hij nog steeds niet kapot. Dag daarna legde ik hem op de tafel, waarschijnlijk iets te hard, drie keer is scheepsrecht, kapot....

 • Danique 1 jaar geleden

  Pronkend neem je je nieuwste aanwinst mee naar het werk en legt hem braaf op een plekje waar die niet stuk kan gaan. Totdat je naar de WC moet en het echt niet kan laten om stiekem even je berichtjes te checken. Wanneer je je broek dicht moet knopen leg je aanwinst (Sony Xperia Z5 Premium) even op het prullenbakje, je raadt het al. Daar viel die, zo in slowmotion zag ik mijn nieuwe liefde naar beneden vallen (20 cm). Beeldscherm kapot, mijn grote liefde en ik hebben nu een time out.

 • melissa 1 jaar geleden

  2016- Feestje! Dansen! Sony Ericsson z3 plat op de vloer! Ja hoor scherm kapot! Kan niet meer typen. 100 eu reparatie! Voorlopig geen nieuw abonnement! He die samsung S2 ligt nog in de kast. Back at it with the samsung s2. In de pocket. Ik wil mijn sony ericsson super graag laten maken! Ik zou willen dat ik dit alles verzonnen had, maar helaas ik ben echt een kluns. Als ik mijn telefoon mag maken, zal ik gelijk een stuk of 5 hoesjes kopen!

 • melissa 1 jaar geleden

  2015- Iphone 5s valt uit mijn hand op de grond. Ik dacht het zelf te gaan repareren. Scherm gekocht via Ebay, youtube filmpje erbij en klaar. Gelukt! Een week laterrrr: oeps telefoon uit mijn hand. Ja hoor scherm kaput. Zal ik het weer zelf maken ? Ja hoor, doen we. Tweede pogging mislukt. Telefoon gaat niet meer aan, niet meer te maken. R.I.P Iphone 5s. 'Mama, je abonnement mag verlengd worden, jij de belminuten, ik de telefoon?' Ja mag hoor' Sony Ericsson Z3 in de pocket.

 • melissa 1 jaar geleden

  2012- Abonnement Blackberry verlopen. Ik mag weer een nieuwe telefoon! Samsung geef ik aan mijn vader. Iphone 5 net uit, lease toestel, doen we! Twee maandenn lateerrrr: oordje hingen van de tafel en telefoon er nog aan vast. Spikey ( puppy) 'wat zijn dat'??' Lang verhaal kort: telefoon plat op de grond. Draait telefoon langzaam om en jaa hoor scherm kapott. 2013- 1,5 jaar later ik mag weer een nieuwe telefoon! Lease toestel ingeleverd. Iphone 5s in de pocket.

 • melissa 1 jaar geleden

  2010- 17jr 'Papa mag ik een telefoonabonnement nemen op jou naam. Ik betaal de kosten en als ik 18 ben dan verander ik het op mijjn naam.' 'Tuurlijk mag dat!' Blackberry Bold in de pcoket! 2011- Aan het werk. Telefoon een aantal keer gevallen het afgelopen jaar maar geen teken dat hij kapot gaat. Scherm zwart, telefoon gaat niet meer aan. Nog steeds 17. 'Papa mag ik nog een abonnement en dan zijn de belminuten voor jou en telefoon vor mij. 'Tuurlijk mag dat!' Samsung Galaxy S2 in the pocket.

 • Bianca 1 jaar geleden

  4. Telefoon een tweede leven gunnen tot ie er Door ouderdom mee ophoudt, maar dan wel graag met een mooi nieuw scherm erop, dan kan ie vast nog een hele tijd mee

 • Bianca 1 jaar geleden

  3. Vriendje wilde films kijken op de fiets, dus een speciale telefoonhouder voor op de fiets gekocht bij de Action, want als je t niet probeert weet je nooit of t wat is. Ik had hem al gewaarschuwd dat ie er niet heel stabiel uitzag, maar volgens hem zou t goedkomen. Half uur later was hij terug, inclusief kapot scherm, bij een drempel was de houder losgeschoten en inclusief telefoon naar de grond gedonderd, waarna mn vriend er nog overheen fietste ook! Arme telefoon! Ik zou dus graag deze

 • Bianca 1 jaar geleden

  2. Werken door ziekte ( iemand weet wat het is en mijn leven staat maar stil totdat de dokters erachter komen wat er mis is) heb ik geen extra zakcentje om een mooie nieuwe telefoon te kopen die weer mee kan tot ze sterft door ouderdom. Gelukkig mocht vriendlief een nieuwe telefoon uitzoeken voor zn abonnement en kreeg ik zijn oude. Superlief natuurlijk, het enige nadeel van deze telefoon is het scherm. De rechterbovenhoek mist stukjes scherm, krassen lopen door t hele beeld en hoe komt dat zo

 • Bianca 1 jaar geleden

  1 Tja. Ik ben altijd heel zuinig op mn telefoons en gebruik ze tot de batterij en het systeem het begeven door ouderdom. Nog nooit een scherm stuk laten vallen, altijd heel voorzichtig en zelfs met mijn werk op festivals heb ik mijn telefoons altijd veilig en in 1 stuk kunnen houden. Nu was t begin februari helaas weer zover, mn oude Samsung was helemaal op, wilde niet meer aan blijven en raakte langzaam in een coma waar ze niet meer uit zou komen. Omdat ik al sinds oktober niet meer heb kunnen

 • Charell 1 jaar geleden

  Ik was in Turkije waar ik werkte als entertainer in een hotel. Oorspronkelijk zou ik dat seizoen in Italië werken maar ik was voor mijn Turkse vriend van plannen veranderd en naar Turkije gekomen. Na een paar leuke maanden samen gebeurde het. Niet alleen mijn scherm brak die dag maar ook mijn hart. Mijn vriend stuurde een berichtje dat hij was vreemdgegaan. Van schrik liet ik mijn telefoon vallen. Met als gevolg mijn scherm en mijn hart in stukken.

 • Marieke 1 jaar geleden

  Ik zat in de auto en had mijn mobiel in mijn jas gewikkeld en op mijn schoot gelegd. Toen ik uitstapte gebeurde het vreselijke moment. Ik had er helemaal niet meer aan gedacht dat mijn mobiel in mijn jas was gewikkeld. Voordat ik het wist was het gebeurd. Mijn mobiel kletste super hard op de keien, heel mijn scherm kapot. En niet alleen mijn scherm, maar ook mijn voorcamera. De enige oplossing voor dit probleem, is het scherm laten maken. Maar ik ben student en het geld groeit niet op mijn rug..

 • Suzanne 1 jaar geleden

  Mijn verhaal: niet het scherm is kapot, maar mijn voor camera! Ik wou her laten maken maar daarvoor moet het hele scherm dus vervangen worden... Misschien komt dit dus door teveel selfies te hebben gemaakt ik hoop niet dat je camera stuk is gegaan omdat ik een bad-haar-day had ofzo nu kan ik al een hele tijd geen goede foto's meer maken, dus ik hoop dat ik win!X

 • Ilse 1 jaar geleden

  2. Dus ik kreeg van hem een nieuwe, die ik nu nog steeds heb. Over een paar weken kan ik de Iphone van mijn vader overnemen maar daar zitten allemaal barsten in omdat hij net zo onhandig is als mij en zijn hele scherm dus ook kapot is. Waarschijnlijk is mijn telefoon die ik nu heb over een half jaar weer kapot (omdat dat dus elke keer gebeurt) en lijkt het me wel fijn wanneer ik die Iphone krijg om met een heel scherm weer opnieuw te beginnen want vervangen is zo duur :)

 • Ilse 1 jaar geleden

  1."Eindelijk een nieuwe telefoon" 1 jaar geleden, superblij mee maar ja zoals altijd valt ie weer eens een keer op de grond, de stoeprand zelfs, "die is toch niet kapot, hij valt zo vaak op de stenen" nou hij was dus wel stuk. Ik vond het helemaal niet erg want ik wilde toch een nieuwe. En ik kocht dus een nieuwe, maar na een half jaartje met mijn lieve telefoon, pakt m'n vader m voor de grap uit m'n hand en viel ie op de vensterbank, het hele scherm reageerde niet meer.

 • Siham 1 jaar geleden

  3. Hij kwam precies op de rand van de stoep terecht. Ik raapte hem op en voelde iets scherps in mijn hand en dacht dat het misschien een stukje steen zou zijn tot ik mijn bebloede vinger zag. Daar ging mijn arme scherm ik kan er helaas niks meer mee. De volgende dag kwam dan eindelijk mijn gear vr bril binnen die ik helaas niet kan uittesten omdat mijn beeldscherm niet meer reageert. Als mijn scherm gemaakt wordt koop ik direct een hoesje!