Fashionnews

Telefoonscherm weer kapot? Win een reparatie!

Marjolein, 10 maart 2016

Telefoonscherm weer kapot? Win een reparatie!

Aah! Neeeee. Daar gaat ie weer! Telefoon tegen de vlakte en een grote barst in je scherm. Dat vraagt om een reparatie. Twee opties: je gaat op zoek naar een schimmig zaakje dat je toch niet helemaal vertrouwt of... je gaat langs bij de dichtstbijzijnde Media Markt. Want daar doen ze dit soort reparaties sinds kort ook. Hoera!

schermreparatie

Elke barst heeft een verhaal...

De laatste keer dat het mij gebeurde was mijn super schattige nichtje de boosdoener. Ze is gek op de 'selfie' functie van mijn best friend aka iPhone. Maar op de beruchte zondag had ze er ineens genoeg van. En dus besloot ze de tel uit haar kleine lieve handjes te laten vallen. BAM! Marmer blijkt niet zo lekker mee te geven en dus begaf m'n phone het. Althans het scherm. Terwijl ik het gehavende apparaat oppakte, maakte ik per ongeluk nog een verschrikte selfie (die ik met niemand ga delen, maar stiekem wel té grappig is). En het huilen stond me nader dan het lachen. 'Daar gaaaan we weer' dacht ik. Heb jij dit soort incidenten ook aan de lopende band? Is het je vorige week voor het eerst gebeurd (kan natuurlijk ook)? Óf heb je een ontzettend lief maar mega onhandig vriendinnetje? Let us know. Je kunt er namelijk een gratis schermreparatie mee winnen! #bestwelfijn

Zo doe je mee...

Wil jij zo snel mogelijk weer shinen met je telefoon of wil je jouw clumbsy friend helpen en haar een gratis reparatie cadeau doen? Vertel ons dan hieronder hoe het scherm dat een reparatie verdient, kapot is gegaan en dik je verhaal gerust aan als het niet spannend genoeg is (let's face it; sometimes a story needs some extra sparkle). Ben jij het literaire genie achter het beste telefoonverhaal? Dan mag je bij de dichtstbijzijnde Media Markt langs om je scherm te laten fiksen. Zij geven namelijk maar liefst drie schermreparaties weg! Is je scherm straks gerepareerd? Mooi. Voorkomen is beter dan genezen, dus bescherm je telefoon daarna met één van de ontzettend stijlvolle telefoonhoesjes die Media Markt verkoopt. Wel zo fijn.

Voorkomen is beter dan genezen

MOSHI iGlaze iPhone 6 Plus BlauwMoshi MediaMarkt
€ 26,99
Moulded Case Suède iPhone 6 Plus RozeAdidas MediaMarkt
€ 21,99
TRUST Beschermhoes met Grip iPhone 6 GoudTrust MediaMarkt
€ 19,99
1969 Hard Case Superstar iPhone 6 Plus RozeAdidas MediaMarkt
€ 17,99
Moulded Case Suède iPhone 6 ZwartAdidas MediaMarkt
€ 27,99
BOOSTCASE iPhone 6 Plus 2700 mAh GoudBoostcase MediaMarkt
€ 89,95

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 31 maart 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Lees meer