Teeez Trendy Cosmetics: Get hypnoteeezed

Fashionable looks zijn niet af zonder bijpassende make-up. TEEEZ Trendy Cosmetics  is dat fashionable make-up merk dat staat voor trendy producten en betaalbare luxe. De kwaliteit is super, maar ook de verpakkingen maken dit een musthave beautymerk.

Vier keer per jaar lanceert TEEEZ Trendy Cosmetics een nieuwe collectie, volledig gebaseerd op de laatste modetrends. Denk aan de nieuwste kleuren, unieke prints en verpakkingen, altijd longlasting en met heel veel pigment. Daarnaast zorgen unieke bestanddelen ervoor dat je huid optimaal verzorgt wordt. De make-up is parfum vrij, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Door de zorgvuldig gekozen ingrediënten is de make-up hypoallergeen, dermatologisch getest en dierproef vrij. De collecties bestaan uit fijne basics als mascara en lipgloss, maar hebben ook speciale producten, zoals de eyeliners met glitter. Hebben!

Je spot TEEEZ Trendy Cosmetics tijdens de leukste ladiesnights van Pathé en Holland Casino. Have fun, get noticed, be TEEEZed…

teeez cosmetics, get hypnoteeezed

HYPNOTEEEZ BY TEEEZ

De nieuwste collectie van TEEEZ Trendy Cosmetics is HYPNOTEEEZ. Een explosie van kleur in combinatie met romantische en natuurlijke tinten, dé trend op de catwalk dit zomerseizoen. De Hypnoteeez collectie bevat alle ingrediënten voor een hypnotiserende en verleidelijke look.

De collectie bestaat uit de volgende producten: Silk Fantasy Eyeshadow, Magic Pigment Powder, So Soft Lipgloss, Exotic Sparkle Eyeliner en Professional Brush Collection. De designers van TEEEZ trendy cosmetics hebben gebruik gemaakt van nieuwe technieken en hiermee unieke designs en verpakkingen gecreëerd.Laat je meevoeren in je eigen droomwereld en Be Hypnoteeezed met de Hypnoteeez Collectie van TEEEZ Trendy Cosmetics.

Weten waar je dit fijne beautymerk kan kopen? Je vindt de store-locator hier.

liefs, Tjitske Smallenbroek, Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.