Fashionnews

Take What You Need by Mi Moneda

Fay, 30 november 2015

Take What You Need by Mi Moneda

Dromen, geluk of een beetje inspiratie; iedereen kan het wel gebruiken. Combineer dit met sieraden en dan kan het niet anders dan dat daar een te gekke nieuwe verwisselbare sieradenlijn uit komt rollen. En zo geschiedde. Ben jij gek op sieraden met een betekenis? Dan zit je bij de nieuwe lijn Take What You Need by Mi Moneda goed! Mi Moneda heeft er een nieuw zusje bij, een lijn vol inspirerende kettingen, ringen en armbanden met een minimalistisch uiterlijk en inspirerende teksten. Wow. 

Take what you need by mi moneda

'Nieuwe dromen, een beetje liefde of happiness. Vanuit die gedachte is Take What
You Need by Mi Moneda geboren.' - Founder & designer Michelle 

De sieraden zijn het perfecte cadeautje voor jezelf of om weg te geven. Kies uit een van de vele verwisselbare bars in verschillende kleuren en teksten of sla zelf aan het ontwerpen. Een betekenisvolle datum, een handgeschreven tekst of tekening; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een eigen ontworpen bar van laten maken. Een sieraad naar ons hart! Iedere bar ketting of armband van Take What You Need by Mi Moneda wordt geleverd met de 'Inspire' bar, waarop een veertje staat afgebeeld. Deze veer staat voor overwinning en het boeken van vooruitgang; precies dat waar dit nieuwe merk voor staat. 

Take what you need by mi moneda

I need it!

Wil jij het liefst vandaag nog een sieraad van Take What You Need by Mi Moneda om je nek, arm of vinger schuiven? Snappen we. Goed nieuws: de collectie is verkrijgbaar in 150 winkels in Nederland. De bar necklaces en bracelets zijn al verkrijgbaar vanaf €44,95. Ga snel naar de Take What You Need website voor alle ins en outs.  

Voor meer inspiratie volg je Take What You Need by Mi Moneda op Facebook en Instagram!

liefs, Fay , I could give up shopping, but i'm not a quitter!

Lees meer