Sylvia's Secrets: Sylvia Geersen ontwerpt schoenen voor Shick

Hoestend en niezend staat model Sylvia Geerens de pers te woord. Ze is ziek, maar haar schoonheid lijdt er zeker niet onder. Ze straalt nog steeds! Maar wie zou dat niet doen als je net een eigen schoenenlijn, Sylvia's Secrets, heeft mogen ontwerpen voor schoenenmerk Shick*.

Blij is Sylvia zeker: “Ik voel me zo vereerd dat ik achter de tekentafel van Shick* mocht plaatsnemen en mijn eigen collectie kon samenstellen! Echt een droom die uitkomt, gelukkiger kun je mij niet maken."

Teaser

De Sylvia's Secrets schoenenlijn is heel toegankelijk. Wie wil knallen kiest voor de pump, bootie of clutch in fel rood. De cognac en zwarte items zijn perfecte basics die bij Sylvia's nieuwe attitude passen. “Op dit moment ben ik in balans, ik ben rustiger geworden en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld." Sylvia heeft gekozen voor gouddetails door bijvoorbeeld een opvallende gouden rits aan de bootie toe te voegen. Ook hebben alle schoenen opvallende gouden zolen wat precies bij dat vleugje glamour past dat Sylvia Geersen nog altijd heeft.

Zoals van Shick* te verwachten is, zijn de schoenen erg betaalbaar. Je bent voor een product uit de Sylvia's Secrets lijn nooit meer dan €50,- kwijt. Zo kun je dus mooi voor elke outfit de perfecte accessoire vinden. De collectie is vanaf de eerste week van november te koop in de winkels bij Dolcis en bij een aantal Invito filialen. Kun jij niet wachten? Pre-order dan nu al je favoriet online in de webshop van Shick*. Je weet dan zeker dat jij begin november je Sylvia's Secrets in je kast kunt zetten.

Sylvia's Secrets for Shick Shoes


Bootie, Sylvia's Secrets

€49,99
(Shick Shoes)

 

Rode clutch, Sylvia's Secrets
€29,99
(Shick Shoes)


  Pump, Sylvia's Secrets
€39,99
(Shick Shoes)

Sylvia blijft zeker dromen na deze schoenenlijn. Ze hoopt nog veel meer schoenen en tassen te mogen ontwerpen in de toekomst. Haar grootste droom? Ooit Victoria's Secrets lopen. Wij zijn heel benieuwd hoe snel wij deze opvallende verschijning als engeltje over de catwalk zien paraderen. Wij bewandelen in de tussentijd alvast de straten in haar Shick* shoes.

Voeg de webshop van Shick* toe aan jouw favorieten 

Voeg Shick* toe aan jouw favoriete merken

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Loes 5 jaar geleden

  Yess dan eindelijk die zwarte laarsjes besteld :) Ook al is de hak best pittig (9/10 cm) Maar een vriendin van me heeft ze ook dus ik heb er ff op gelopen en dat kan ik best! Dus nu lekker wachten op mijn pakketje!

 • Charissa 5 jaar geleden

  Kun je nagaan dat je opeens alle schoenen mag ontwerpen waar je van gedroomd hebt. Dan heb je gewoon de perfecte schoenen. Ik ben jaloers.

 • Kristie 5 jaar geleden

  ik vind ze niet zo

 • fenna 5 jaar geleden

  i love shoes :):):)

 • 'E 5 jaar geleden

  superleuk!!

 • lisa&kirsten 5 jaar geleden

  super leuwke schoenen:-)

 • Hilde 5 jaar geleden

  Leuke schoenen! Alleen een beetje jammer dat ik er toch niet in pas..

 • Vera 5 jaar geleden

  Mooie schoenen en dat voor een leuke prijs. Fijn trouwens dat Shick nu ook tassen gaat verkopen, erg leuk!

 • Rianne 5 jaar geleden

  Superleuke schoenen voor een Superleuke prijs!!

 • Onbekend 5 jaar geleden

  stem op mij aub http://www.fashionchick.nl/showyourstyle/390/outfit-van-jaleesa.html?ref=37AYZ3SBL74

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Mooie schoenen, alleen zou het wel fijn zijn als er wat meer info over de schoen bij staat. Ik zie bij sommige schoenen wel staan wat de hoogte van de hak is maar bij Sylvia Secrets niet.

 • Ike 5 jaar geleden

  Prachtige shoes en accesoires! Syl is heel goed teruggekomen!:) Ik gun haar alle geluk van de wereld! Natuurlijk volg ik haar op tv! Ga zo door door meid!:)