Swimwear voor elk figuur

De warmste maanden van het jaar staan voor de deur. Dat merken we niet alleen aan het weer. Bikini body work- outs vliegen om je oren, de minst sportieve mensen slaan lukraak aan het sporten en sportkleding is niet aan te slepen. Bikini bodies in de maak! Dat zorgt bij de meeste mensen voor stress, heel veel stress. Vanwege het eerste moment in die gevreesde bikini natuurlijk. En dan hebben we het nog niet eens over de zoektocht en doorpassessies naar de perfecte badmode. Adem in, adem uit, wij gaan je helpen!

swimwear

Bij de zoektocht naar de perfecte bikini is het belangrijk om ten eerste je lichaamsvormen te herkennen en te begrijpen, zodat je weet wat voor bikini jou het beste staat. Ga daarbij niet alleen uit van de imperfecties van je lichaam, maar highlight ook juist de positieve punten waar je trots op bent. Laat je inspireren door onderstaande beachwear adviezen voor elk figuur. Het is aan jou om vervolgens je swimwear met liefde te dragen. Heus elke body kan bikini proof zijn.

Bikini's peerfiguur: prima peertje

Is jouw lichaam van boven fijner gebouwd dan van onder? Hoera je beschikt over een peerfiguur. Zaak is om meer volume te creëren aan de bovenkant dan aan de onderkant. Dat doe je met het dragen van een bandeau bikini. Nog meer swung geven aan je buste? Kies voor een bikinitop met ruffles.

Strapless bikiniLivera Livera
€ 17,99
BandeaubikiniShiwi V&D
€ 29,95
Kalaïs bikini Dames Kleur: Rood Merk: Kalais Polyamide Maat: 36Kalaïs Neckermann.com
€ 39,95 € 31,96

Bikini's recht figuur: Rank en recht

Heb je een recht figuur of ben je fijn gebouwd? Dan zul je het vinden dat een goed passende en ook nog leuke bikini lastig te vinden in. Kies bij een petieterig voorkomen voor een triangel bikini. Door de strikjes kun je er voor zorgen dat je bikini goed aansluit op je lichaam. Zodat je de bikini showt in plaats van dat de bikini wegloopt met jou.

Chain BikiniAmy & Ivy The Sting
€ 19,95 € 4,95
We Are Handsome THE MIGRATION Bikini MulticolorWe Are Handsome Zalando
€ 189,95 € 75,98
Triangelbikini, Cup ABonprix Bonprix
€ 5,99

Bikini's appel figuur: juicy apple

Heb jij een appelfiguur? No stress. Het badpak is terug in de zomer van 2014. Die bedenkt je kleine buikje perfect. En we leven al lang niet meer in het tijdperk dat badpakken alleen door stoffige types gedragen worden. In tegendeel; met een badpak met goede print en van stevig materiaal kun jij zonder zorgen over het strand flaneren.

Ella Moss Badpak BlauwElla Moss Zalando
€ 114,95 € 91,96
BadpakShiwi V&D
€ 39,95
Tommy Hilfiger BadpakTommy Hilfiger Bomont
€ 84,90

Bikini's zandloperfiguur: curves it is

Gevorm door rondingen? We love het zandloper figuur! Om je beste beentje op het strand neer te zetten, kun je het beste kiezen voor een iets hoger bikini broekje. De aandacht gaat naar de heupen met een broekje die meer richting je navel kruipt. Hoe hoger de uitsnede van het broekje, hoe langer je benen lijken. Kies als top een bikini met voorgevormde cups. 

BikinibovenstukjeSeafolly OTTO
€ 74,95
BeugelbikiniLivera Livera
€ 34,99
BeugelbikiniLivera Livera
€ 34,99

Shop meer badmode online in de Fashion Finder.

liefs, Nicolle 

Nicolle 

Reageer