Supertrash voor het goede doel

We wisten allemaal al dat SuperTrash één van de hipste merken onder de zon is. Maar wist je ook dat dit merk zich op een hele leuke manier inzet voor goede doelen? Supertrash-ontwerpster Olcay Gulsen heeft een prachtige armband ontworpen voor het project YOELL van de MKI-foundation. Dit project zet zich in voor HIV-besmette vrouwen.

supertrash

Olcay heeft een armband ontworpen met grote geslepen glazen kralen, kleine zwarte kralen en vier goudkleurige munten met het Supertrash en YOELL-logo. De armbanden worden in Zuid-Afrika gemaakt door vrouwen die besmet zijn met HIV. Op deze manier krijgen deze vrouwen, die vaak buitengesloten worden in de samenleving, toch nog een kans om geld te verdienen, voor zichzelf te zorgen en zo lang mogelijk in goede gezondheid te blijven. De armband is verkrijgbaar in de SuperTrash webshop voor €24,95.

Supertrash Girls, Parfums en Lingerie

Naast dit mooie project, is Olcay bezig met veel meer leuks. Zo is deze week de lijn Supertrash Girls gelanceerd, voor kinderen! Nu kun je je dochter, zusje of nichtje compleet uitkleden tot mini-me!

Misschien heb je al gehoord dat SuperTrash binnenkort een parfum lanceert. Daarnaast verklapte Olcay laatst bezig te zijn met een lingerie-lijn. We zijn blij dat het zo goed gaat met dit mooie merk! Wij zijn namelijk dol op SuperTrash.

Supertrash favorites

Suède statement-jasje

€399,95
(SuperTrash)

Feestelijke top met ruches

€39,95
(SuperTrash)

Groen klassiek jurkje

€89,95
(SuperTrash)

Set met bloes en broekje

€159,95
(SuperTrash)

Broek in slangenprint

€129,95
(SuperTrash)

Strak jurkje

€69,95
(SuperTrash)

Armbanden set

€19,95
(SuperTrash)

Zwart jasje

€129,95
(SuperTrash)

Regenlaarzen

€79,95
(SuperTrash)

En nog een laatste nieuwtje: 15 December opent er ook een nieuwebrand-store in de P.C. Hooftstraat! Onze SuperTrash droom is compleet.

Voeg SuperTrash toe aan jouw favoriete webshops

Voeg SuperTrash toe aan jouw favoriete merken

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.