Fashion

SuperTrash lookbook fall winter 2015/16

Lianne, 16 augustus 2015

SuperTrash lookbook fall winter 2015/16

Summer is here to stay, althans daar begint het inmiddels een beetje op te lijken. Maar niks is minder waar, voor je het weet is de temperatuur met minimaal 10 graden gedaald en vallen de bladeren van de bomen. Niet getreurd, want ieder seizoen heeft zo zijn charmes net als iedere kledinglijn dat ook heeft. Zo kijken we er stiekem best een beetje naar uit om onszelf in warme truien te hullen, weg te kruipen in die ene fantastische winterjas of om alvast na te denken in welke outfits we de feestmaanden door gaan brengen. Voor dat laatste zijn we bij SuperTrash in ieder geval aan het goede adres.

supertrash 1

SuperTrash staat bekend om haar ultra vrouwelijke kleding, fijne stoffen en mooie lijnen die de juiste vormen van het vrouwelijke lichaam accentueren. En ook dit keer is het weer raak en komt het merk met een prachtige collectie. Sexy silhouetten, spannende materialen, sophisticated jurken, faux fur jassen en een knipoog naar de smoking brengen ons direct in een feeststemming. Welke look is jouw favoriet?

SuperTrash lookbook fall winter 2015 2016

supertrash2

supertrash6

supertrash4

supertrash8

supertrash5

supertrash7

supertrash3

En begint bij jou van al dit moois ook spontaan de herfstkriebels in je buik te borrelen? Shop alvast de mooiste items van SuperTrash in onze Fashion Finder!

liefs, Lianne ,

Lees meer