Supertrash catwalkshow herfst/winter 2012-2013

Zeg SuperTrash, zeg fashion week, zeg Olcay Gulsen en je weet dat er een spektakel op je staat te wachten. Gisteravond vertrokken we met een touringbus vol met modemensen vanuit het Westergas terrein richting de Passenger Terminal. Want als er een SuperTrash show op het programma staat, dan heb je aan een catwalk van een gemiddelde lengte niet genoeg. Dan moet het groot, groter, grootst. 

En groots was het! De catwalk was shiny gold, de locatie prachtig en de gehele frontrow werd door sailor-girls naar hun plaatsen begeleid. En, zoals verwacht, een collectie die je het liefst direct mee naar huis zou nemen. De show opende met winters witte looks, grote gouden armbanden, big hair en killer heels. Maar ook kleur kwam aan bod. Groene leren jasjes, verschillende tinten paars en roze, kleurrijke girly rokjes, maxi-jurken, colbertjes en fijne truien. Meer van de prints? Ook aan jou is gedacht. Volgens SuperTrash dragen we volgende winter veel streepjes, zigzag en slangenprints. 

Supertrash catwalkshow afw herfst winter 2012-2013

Tijdens de finale liet Olcay duidelijk zien waar SuperTrash voor staat: vrouwelijk en sexy. De modellen showden ons lange, sparklin' avondjurken in brons, paars, turquoise en zwart. Wij kunnen niet wachten op de volgende winter!

Supertrash parfum Phenomenal

Als kers op de taart lanceerde Olcay Gulsen gisteren ook nog haar eerste SuperTrash parfum 'Phenomenal'. Een geur die, zoals de naam al zegt, waarschijnlijk fenomenaal zal ruiken. 

Het enige nadeel van zo'n hebberigmakende show? Dat we nog tot volgende winter moeten wachten totdat de collectie te koop is. Gelukkig staat SuperTrash altijd garant voor heel veel mooie mode en kun je nu je modehart ophalen aan de nieuwe SuperTrash zomercollectie. Wij hebben alvast onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Supertrash online shop favorieten

Zilveren SuperTrash top
VAN TILBURG
€99,95 
Pumps & ballerina's SuperTrash
WELIKEFASHION.COM
€139,95
SuperTrash statement oorbellen
DE BIJENKORF
€79,95
Gele SuperTrash top
WELIKEFASHION.COM
€69,95
Legergroene jeans SuperTrash
WELIKEFASHION.COM
€99,95
Cognac SuperTrash blazer
MIJNMODEWERELD.NL
€119,95
Oranje jumpsuit SuperTrash
ZALANDO
€139,95

SuperTrash gouden pailletten jurk
MIJNMODEWERELD.NL
€139,95

Fake fur bodywarmer SuperTrash
WELIKEFASHION.COM
€139,95 €69,98
SuperTrash blazer met print
MIJNMODEWERELD.NL
€139,95
Rode hoed SuperTrash
WELIKEFASHION.COM
€59,95
Etnisch SuperTrash vest
WELIKEFASHION.COM
€179,95

De SuperTrash catwalkshow was een show om nooit te vergeten. Groots, meeslepend en waarschijnlijk heel slecht voor onze portemonnee. Ben jij net zo ongeduldig als wij voor de nieuwe SuperTrash wintercollectie

voeg toe aan mijn favorietenVoeg SuperTrash toe aan jouw favoriete merken op Fashionchick.

liefs, Tjitske Smallenbroek, Give a girl the right shoes and she can conquer the world