Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Guest editors

Super veel energie binnen 30 seconden

Stefanie, 30 juli 2018

Scenario: de wekker gaat, maar je bent eigenlijk nog steeds moe. Je hebt gedurende dag zin in zoet en je spijsvertering werkt ook niet helemaal zoals je zou willen oftewel, een opgeblazen gevoel…

Maar geloof ons: met jou vele anderen. De hoogste tijd om hier verandering in de brengen dus. Deze situaties hoeven helemaal niet het geval te zijn. Hoe je hier dan tcoh van af komt? Zelf heb ik al van alles geprobeerd. Een berg aan poeders een pilletjes naar binnen gewerkt om zo meer energie, een beter immuunsysteem én een mooiere huid te krijgen. Tja, wie mooi wil zijn (of nouja, goed wil voelen) moet er óók wat voor over hebben. 

Heb jij -net als ik- alles al geprobeerd en mocht nog niets baten? Dan heb ik een hele goede suggestie voor jou. Die oplossing heet: Green Juice poeder. Iedere ochtend gooi ik een theelepeltje door mijn glas water. Het resultaat? Géén opgeblazen gevoel en géén zoete trek. En het allerleukste? Ik voel me een stuk energieker!  Zelfs mijn huid heeft een zichtbare oppepper gekregen. Jullie begrijpen vast: ik kan met deze resultaten niets anders zijn dan een fan. En leuke dingen, die moet je delen. Want bij sommige geheimen mag dat best, right?  Daarom heb ik het in verschillende recepten verwerkt. Benieuwd? Bekijk snel mijn favorieten! 

Kickstart 

Klaar in 30 seconden: 1 theelepel Green Juice met 200 ml kokoswater roeren en je bent ready to go

Green power smoothie bowl

Dit is een ietwat uitgebreidere versie van de voorganger. Voeg een 1/2 avocado en 1/2 banaan toe met 2 flinke handen spinazie voor een lekkere dikke smoothie. Voeg eventueel tot slot een handje rauwe noten of gluten- en suikervrije granola toe.  

Green bananenbrood 

Ingrediënten: 3 bananen | 2 eieren | 150 ml plantaardige melk | 150 gr havermout | 50 gr kokosmeel | 2 el Green Juice poeder  

Mix alle ingredienten met de staafmixer tot 1 glad beslag, optioneel voeg je er nog wat blauwe bessen aan toe en of wat rauwe nootjes. Giet het beslag in een ingevette cake vorm en bak voor plusminus 45-50 minuten af op 180 graden. Ook lekker met een laagje notenboter!

Lees ook: Steef's power breakfast: berry overnight oats.

Over Stefanie van de Walle

Stefanie houdt enorm van gezond eten en houdt niet op voordat zij een gerecht zo healthy mogelijk heeft gemaakt. Gelukkig kan ze haar ei kwijt in haar werk als Product Development Manager voor Superfoodies, the place to be als het gaat om organic, raw en vegan eten. Goed nieuws: Stefanie zal maandelijks de lekkerste, gezondste en makkelijkste ontbijtrecepten met Fashionchick delen, zodat iedereen de dag met een heus powerbreakfast kan beginnen.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer