Succesvol merk: My Brand

T-shirts van My Brand zijn de grote hit van het moment in modewereld. Boyfriend shirts voor vrouwen met een knipoog naar de beroemdste modehuizen ter wereld. Pas anderhalf jaar geleden gelanceerd en nu al een wereldwijd succes met meer dan 300 internationale verkooppunten. En.....allemaal designed in Amsterdam! Apetrots ben ik!

My Brand t-shirts

My Brand speelt in op de heersende logo mania door de draak te steken met wereldberoemde logo’s van gerenommeerde modehuizen. YSL wordt Y5L, Marc Jacobs, Mr Jacobs en Louboutin, Lou-lou Boutin. BN-ers zijn er dol op en niemand minder dan Beyoncé bestelde onlangs voor zichzelf en voor zus Solange een flink aantal shirts. Gecombineerd met hun favoriete designerbags en outfits laten ze zien dat fashion vooral fun is!

SHOP MY BRAND!

WHITE Jacob
Mr. Jacobs shirt 
€ 49,95
(TheOnlineFashionStore)
Mybrand MB2009... 
Donkerblauw Y5L shirt 
€ 69,00
(Jeans & Fashion)
Mybrand MB2010...
Hermes top
€ 79,00
(Jeans & Fashion)

Bekijk hier alle producten van My Brand in de Fashion-Finder!

Komend seizoen verrast My Brand de markt met een eigenwijze lijn voor heren (tip voor je broer of vriendje?!) en verfraait hij zijn outfit met de mooiste vrouwen van de wereld. Denk aan Angelina Jolie en supermodellen als Naomi, Kate en Cindy. De dameslijn wordt uitgebreid met jassen, sweats en de bekende prints worden aangevuld met mode iconen als Anna Wintour.

Ook blijft My Brand fans iedere maand verrassen met ‘news flash’ shirts, waarmee het merk direct inspeelt op actuele gebeurtenissen uit de mode- en showbizzwereld.

XOXO Daphne

Voeg het merk My Brand toe aan jouw favorieten

liefs, Daphne Schaufeli, Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.