Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Advertorial

Struggles die iedere jonge vrouw herkent

Kristel, 21 juli 2018

Als modeminnende, social media-liefhebbende jonge vrouw is het leven niet altijd even makkelijk. Van lege databundels tot veel te dure abonnementen; is het je wel eens opgevallen dat veel van onze struggles te herleiden zijn naar je smartphone?

Omdat we niet genoeg connected zijn, of juist teveel. Omdat we vergeten dat het abonnement ook nog betaald moet worden en dat nooit uitkomt. Omdat we nooit in de buurt van Wifi zijn en onze databundel altijd leeg is. Gelukkig snapt Tele2 dat er de laatste jaren een hoop veranderd is in ons mobiele gebruik. En dat we graag iets te kiezen hebben; van de kleding in onze kast tot het abonnement voor onze telefoon. Daarom bieden zij voor iedere struggle de perfecte oplossing. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Zo los je je struggles op


#1 Je zit in de trein zónder internet maar mét een heel seizoen van je favoriete serie op Netflix. Of: je salaris is gestort, je favoriete online shop heeft sale maar een internetverbinding? Ho maar. Oh, en je hebt de állerleukste post ever voor op Insta Stories maar je bent nog láng niet in de buurt van iets dat ook maar lijkt op Wifi. Kortom: jouw databundel is altijd leeg op cruciale momenten. Herkenbaar? Dan wordt het tijd om voor een abonnement met Unlimited Data te gaan, zodat je altijd en overal online bent. Zo. Probleem opgelost.


#2 Steeds meer jongeren lijden aan telefoonfobie. Oftewel: angst om te bellen. En dus houden zij het liever bij een appje of mail. Krijg jij ook klamme handjes als je een telefoontje moet plegen? En vind je het zonde om te betalen voor iets dat je toch niet gebruikt? Dat snappen we. En Tele2 ook! Daarom introduceren zij de 0 minutenbundel; hiermee kun je gratis gebeld worden en betaal je alleen voor wat je gebruikt. Bel je niet, dan betaal je dus ook niks!


#3 Je hebt nog nooit een relatie langer dan een maand gehad en je bent al minstens drie keer van opleiding geswitcht. Juist: jij hebt last van fear of commitment. Een langdurig abonnement is aan jou niet besteed, dus waarom ga je niet voor één die je maandelijks op kunt zeggen? Voor slechts €2 per maand extra regelt Tele2 het voor je.


#4 Waarom heb jij altijd een stukje maand over aan het einde van je geld? Komt het door het feit dat je minstens twee keer per week in de kroeg staat? Of omdat je nog steeds niet weet hoe je moet koken? Wat de oorzaak ook is, de oplossing is vrij simpel: ga voor een Sim Only abonnement! Dat is stukken goedkoper dan een normaal abonnement en laten we eerlijk zijn: die telefoon kan heus nog een jaartje mee. Toch?


Meer weten over alle flexibele abonnementen van Tele2? Check het snel op de website!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer