Streetstyle report: Lowlands 2011

A Campingflight to Lowlands Paradise. En een paradijs was het. 'Welcome Home' prijkte er boven het herkenbare entree van het festivalterrein. En iedere trouwe Lowlands-bezoeker zal het beamen: zo voelt het ook! Na dagen, of beter gezegd, maanden van voorpret, blokkenschema's bestuderen, muziek luisteren, outfits bij elkaar zoeken, gingen vorige week donderdag dan eindelijk de campingpoorten open. Om ons vervolgens op vrijdag als uitgelaten honden het speelterrein van Lowlands op te laten. En het was weer geweldig!

Van de Jeugd van Tegenwoordig naar Miles Kane. En weer terug naar de wicked sounds van Beardyman. Op zaterdagavond was daar Selah Sue, die met haar stem de complete Alpha - en iedereen die daar buiten zat - plat kreeg. En deze afwisseling is kenmerkend voor het festival. Zo begon de zondag voor mij met het prachtige Fink en sloot ik de dag springend af, helemaal vooraan bij the Offspring.

Tussen de acts door zijn er nog genoeg andere dingen op het festival te doen, zoals een duik nemen in de skippyballenbak, mee doen aan een kauwgom-bellen-blaas-wedstrijd of even naar de film. En buiten het festivalterrein word je vermaakt door de bezoekers die zomaar uit het niets een feestje bouwen bij de campingtoiletten of de Hema campingwinkel. Kortom, ik kan er wel nog meer woorden aan vuil maken, maar je had er gewoon bij moeten zijn!

Lowlands 2011 streetstyle

Op enkele hoosbuien na, hebben wij ons in onze handjes mogen knijpen met het weer. En hoewel dat door de omstandigheden van het weekend een dubbel gevoel gaf, hebben we er optimaal van genoten. Op sommige momenten was het zelfs heet te noemen! Voor ons een uitgelezen kans om op zoek te gaan naar echte festival outfits. Wat droegen de meiden die volop aan het feesten waren in de zon, maar ook nog her en der moesten oppassen voor een modderpoeltje van de hoosbui ervoor? Check de festival outfits van deze chicks en shop de look!

Lowlands Festival looks we love


Outfit 1
Shop deze look:

Muubaa leren jasT-Shirt verenMinnetonka bootsTasje Asos

Outfit 2
Shop deze look:

Knooptop Modstrom   Carrera zonnebrilHavaianas slippersPrint broek

Outfit 3
Shop deze look:

Shirt Zoe Karssen Asos hoedje Jeansshort JSFN Cowboy laarzen

Outfit 4
Shop deze look:

Jurkje  Wit horloge TritoniLeapard tasje Hunter boots

Outfit 5
Shop deze look:

Jurkje  Veren haarclipBrede riem Veter boots

Outfit 6
Shop deze look:

Vila Jumpsuit Muubaa leren jas Riempje Veren oorbellen

Outfit 7
Shop deze look:

Geruit blousje Klein tasje Muubaa leren jas Haarband strik

En zo had ik nog wel uren door kunnen gaan met outfits spotten, want wat zag ik veel inspirerende outfits voorbij komen. Welke is jouw favoriet?

liefs, Elise van Mechelen

Elise van Mechelen The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer