Streetstyle Report: Hollands Next Top Model 2011

Een defilé aan modellen, lingerie en omvangrijke jurken, maar er was er maar één die de titel Holland's Next Top Model 2011 echt had verdiend: Tamara! Ze valt op, ze straalt, heeft prachtige ogen en een perfect lichaam. Tussen alle chaos, drukte en hysterie wist zij haar mooie koppie koel te houden en won zij een geweldig modellencontract bij Touché Models Agency.

hollands next topmodel

De runner-up werd Elise, de derde plek voor Riquelle en de vierde voor Michelle. Ze paradeerden allemaal beeldig over de catwalk in creaties van Jan Boelo, Elle MacPherson en Dennis Diem.

Kleurrijk was het allemaal wel. De Max Factor campagne was met een papegaai. Er was een lingerie show à la Victoria Secret waar de modellen (inclusief oud-deelnemers van HNTM) gehuld waren in kleurrijke creaties. Fred van Leer knalde backstage in z'n knalroze Versace for H&M suite en Daphne Deckers droeg glitters all over the place. Taio Cruz, wandelende glitterbom Flava en DJ Eno-C zorgden voor het nodige entertainment, muziek en gezang. Wij zaten front row naast Addy van den Krommenacker, waarvan de modellen zijn prachtige creaties droegen bij de finale run.

Na alle spanning en sensatie was er tijd voor een afterparty en daar hebben wij wat stylish girls voor jullie op de foto gezet.

Styles HNTM finale afterparty

maki ito

Naam: Maki Ito
Beroep: Junior Designer samen met Dennis Diem
Favoriete designer: Fong Leng
Fashion Obsession: Corsetten
Shop in de stijl van Maki:

  

judith zalando

Naam: Judith Surusiay

Beroep: PR Zalando
Fashion Obesession: Zwart leer, verschillende materialen, bordeaux rood en mint groen
Shop in de stijl van Judith:

  

simona

Naam: Simona Xu
Beroep: PR social media sco
Fashion Obsession: Ringen en schoenen
Shop in de stijl van Simona:

  

kaya

Naam: Kaya Messing
Beroep: Scholier, middelbare school
Fashion Obsession: Mix & Match
Webshoptip: Asos.com, Suitofsin.nl
Shop in de stijl van Kaya:

  

juul

 Naam: Juul

 Beroep: Scholier, middelbare school

 Fashion Obsession: Glitter
Webshoptip: Asos.com 

 Shop in de stijl van Juul:

Maki Ito is samen met Dennis Diem een ontwerpers duo. De hakken die ze aan heeft, droegen de finale meisjes ook op de runway en zijn ook gedragen tijdens Amsterdam International Fashion Week. Verder zien we veel glitter en leer. Welke outfit vinden jullie het mooiste? Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

liefs, Amanda van Effrink

Amanda van Effrink When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • britt 5 jaar geleden

  like it !

 • amanda 5 jaar geleden

  wauw wat ziet iedereen er leuk uit! vooral de eerste 2

 • Lotte 5 jaar geleden

  ♥♥♥

 • Abi 5 jaar geleden

  I like outfit 2!

 • Carlijn 5 jaar geleden

  Whoeeee nicee :)

 • Ness 5 jaar geleden

  Kaya ; leuke broek!!

 • Julia 5 jaar geleden

  ik was echt zoooo fan van de schoenen van maki ito!

 • Liselore 5 jaar geleden

  maki itooo , ♥ goed lookss

 • Gwendolyn 5 jaar geleden

  Ik wist wel dat Tamara zou winnen! Ze was echt supergoed. Maar als ik puur zou moeten beoordelen op het uiterlijk, zou ik voor Elise kiezen. Trouwens ik vind die nightwalkers van Maki Ito echt te gek! ik wil ze oooook! x

 • Amanda 5 jaar geleden

  addicted to the nightwalkers van maki en dennis. heb er geen problemen mee als ik die krijg muaha. en ik wist echt al vanaf aflevering 1 dat tamara zou winnen. yes i have a crystal ball

 • Mette 5 jaar geleden

  Volgens mij was ik 1 van de weinige die wilde dat Riquelle zou winnen met haar hilarische diva gedrag! HOWEVER de show was super leuk! En die nightwalkers van Maki Ito & Dennis Diem zijn fantastisch toch?

 • Charissa 5 jaar geleden

  Ik moet zeggen dat ik ook echt totaal geen voorspelling kon maken van wie er zou winnen. Maar inderdaad, terechte winnares. Ik vind Maki Ito er heel erg leuk uit zien, Judith Surusiay idem. Ik vind de stijl van Simona Xu en van Kaya Messing weer minder aantrekkelijk. Juul ziet er wel leuk uit, ook al had ik er liever een leuke zwarte blazer bij gezien en andere laarzen.