Streetstyle Report: Hollands Next Top Model 2011

Een defilé aan modellen, lingerie en omvangrijke jurken, maar er was er maar één die de titel Holland's Next Top Model 2011 echt had verdiend: Tamara! Ze valt op, ze straalt, heeft prachtige ogen en een perfect lichaam. Tussen alle chaos, drukte en hysterie wist zij haar mooie koppie koel te houden en won zij een geweldig modellencontract bij Touché Models Agency.

hollands next topmodel

De runner-up werd Elise, de derde plek voor Riquelle en de vierde voor Michelle. Ze paradeerden allemaal beeldig over de catwalk in creaties van Jan Boelo, Elle MacPherson en Dennis Diem.

Kleurrijk was het allemaal wel. De Max Factor campagne was met een papegaai. Er was een lingerie show à la Victoria Secret waar de modellen (inclusief oud-deelnemers van HNTM) gehuld waren in kleurrijke creaties. Fred van Leer knalde backstage in z'n knalroze Versace for H&M suite en Daphne Deckers droeg glitters all over the place. Taio Cruz, wandelende glitterbom Flava en DJ Eno-C zorgden voor het nodige entertainment, muziek en gezang. Wij zaten front row naast Addy van den Krommenacker, waarvan de modellen zijn prachtige creaties droegen bij de finale run.

Na alle spanning en sensatie was er tijd voor een afterparty en daar hebben wij wat stylish girls voor jullie op de foto gezet.

Styles HNTM finale afterparty

maki ito

Naam: Maki Ito
Beroep: Junior Designer samen met Dennis Diem
Favoriete designer: Fong Leng
Fashion Obsession: Corsetten
Shop in de stijl van Maki:

  

judith zalando

Naam: Judith Surusiay

Beroep: PR Zalando
Fashion Obesession: Zwart leer, verschillende materialen, bordeaux rood en mint groen
Shop in de stijl van Judith:

  

simona

Naam: Simona Xu
Beroep: PR social media sco
Fashion Obsession: Ringen en schoenen
Shop in de stijl van Simona:

  

kaya

Naam: Kaya Messing
Beroep: Scholier, middelbare school
Fashion Obsession: Mix & Match
Webshoptip: Asos.com, Suitofsin.nl
Shop in de stijl van Kaya:

  

juul

 Naam: Juul

 Beroep: Scholier, middelbare school

 Fashion Obsession: Glitter
Webshoptip: Asos.com 

 Shop in de stijl van Juul:

Maki Ito is samen met Dennis Diem een ontwerpers duo. De hakken die ze aan heeft, droegen de finale meisjes ook op de runway en zijn ook gedragen tijdens Amsterdam International Fashion Week. Verder zien we veel glitter en leer. Welke outfit vinden jullie het mooiste? Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.