Streetstyle report: Fashionbash 2011

Afgelopen zondag vond in het Hilton hotel in Amsterdam een fashionable event plaats: Fashionbash. Multi-talent en initiatiefneemster Carolien Spoor heeft voor dit evenement een blik BN'ers opengetrokken die voor de gelegenheid hun kast hadden uitgemest en hier hun bijzondere, bijna niet gedragen kledingstukken verkochten voor het goede doel. Zo kon je shoppen uit de kast van Carice van Houten, Hadewych Minis en Lieke van Lexmond.

Fashionbash in Hilton
Beeld: Giusy de Ceglia

Shoppen voor het goede doel

In het prachtige Hilton waren twee ruimtes ingericht voor het event; één waar alle kleding en schoenen stonden uitgestald en één waar je jezelf op verschillende wijzen kon laten verwennen. Zo kon je een manicure nemen bij The City Spa, je haar laten stylen bij Salon B, je eigen cocktailtje van Cointreau shaken en lekker wegzakken in de loungehoek met een glas champagne van Zarb en wat tijdschriften. Om 18.00u was er bovendien een veiling waar items van BN'ers onder hamer gingen die door hen één keer gedragen werden op de rode loper of voor een shoot.

Shoppen is leuk, maar als je hier meerdere goede doelen mee kunt helpen is dat natuurlijk helemaal top! En aan het eind van de avond overhandigde Carolien met trots een cheque van bijna €12.000 aan de drie goede doelen Amnesty International, Stop Kindermisbruik en Het Wereld Natuur Fonds. 

En hoe kan het ook anders dat Fashionbash de meest stylish mensen aantrekt. Natuurlijk willen wij dat met jullie, Fashionchicks, delen en zijn we benieuwd naar wat jullie van deze fashionista's vinden.

Streetstyle fashionbash 2011

Carolien Spoor Fashionbash

Naam: Carolien
Leeftijd: 23

Beroep: Actrice
Webshoptip: Asos en Nelly.com

Shopverslaving: schoenen en jassen
Shop in de stijl van Carolien:

  

Nicky Lizzy Fashionbash

Naam: Lizzy en Nicky
Leeftijd: 20, 23

Beroep: studenten en blogger: www.lizzyvdligt.com
Webshoptip: House of Bo
Shop in de stijl van Lizzy en Nicky:

  

Marie

Naam: Marieke
Leeftijd: 23

Beroep: Student
Webshoptip: Net-a-Porter

Shopverslaving: Laarzen, jassen en pumps

Shop in de stijl van Marieke:

  

Naomi

Naam: Naomi
Leeftijd: 24

Beroep: In between jobs
Webshoptip: Welikefashion.com

Shopverslaving: Hoge hakken
Shop in de stijl van Naomi:

  

Ben jij geinspireerd geraakt door deze fashionable ladies? Ga jij voor de stoere bikerboots of juist liever high heels? Wij vinden deze dames er in ieder geval super uit zien!

liefs, Nanna 

Nanna  Fashion changes, but style endures.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Lizzy 5 jaar geleden

  fan van de outfits van die 2 dames op de 2e foto.

 • livia 5 jaar geleden

  leuk!! volgende keer wil ik er bij zijn :D

 • Inge 5 jaar geleden

  Dat was vast een heel geslaagde dag! En wat tof dat er zoveel geld is op gehaald zeg! Ik vind alle dames er mooi uit zien, maar als ik naar mijn eigen stijl kijk dan vind ik look 2 het leukste.

 • Abi 5 jaar geleden

  I like ! De outfit van Naomi :D

 • Angel 5 jaar geleden

  The Kiss van Fiorelli die Carolien draagt is ook te krijgen bij Bag Addicts!! Voor € 95,- !!

 • Debbie, Stylofax 5 jaar geleden

  Meer pics van deze dag op STYLOFAX.BLOGSPOT.COM x

 • Carla 5 jaar geleden

  ik vind het een top initiatief! fijn dat het zo geslaagd is ;-)

 • Charissa 5 jaar geleden

  Dat klinkt als een geslaagde dag!! Wat leuk allemaal zeg! En wat hebben ze veel geld opgehaald zeg, top! Ik moet zeggen dat ik zelf niet zo dol ben op de combinatie zwart met wit, ik hou meer van wit met zwart. Zeg maar liever een wit jurkje met een zwart strikje dan een zwart jurkje met een strikje. Zo kijk ik ook naar de outfit van Carolien en Naomi. Wit over zwart vind ik niet zo leuk, maar dat heeft met persoonlijke smaak te maken :-) Maar goed, wat een lul verhaal ook weer :p Ik moet zeggen dat ik de schoenen van Naomi helemaal geweldig vindt!