Streetstyle report: De 9 straatjes online

In de Negen Straatjes in Amsterdam zijn super veel leuke winkels en kleine boutiques die je nergens anders vindt. Alleen één probleem: ze zijn gesloten wanneer jij uit je werk of studie komt. En als je niet in Amsterdam woont is het al helemaal lastig. Daar was al een oplossing voor, de gezamelijke webshop van een aantal goede winkels uit de Negen Straatjes. Maar hoe vind je nou dat ene leuke jurkje dat je in de etalage hebt zien hangen na sluitingstijd? Voor dit fashion probleem bedachten de bedenkers van De 9 Straatjes online een handige app. En wij van Fashionchick waren natuurlijk aanwezig op het launch feestje.

negenstraatjes online

Bij aankomst belooft het al veel goeds, de launch party wordt gegeven in een mooie galerie op de grachten in Amsterdam. In deze galerie worden antieke spiegels opgeknapt en die hingen overal. Hierdoor hing er een mysterieuze en dramatische sfeer, de perfecte plek voor een mode feestje! Er waren shakerboys voor de drankjes, heerlijke hapjes, sushi, BN'ers, modellen, fashionista's en bloggers in inspirerende outfits.  Camera in de aanslag, pen en papier bij de hand, meer dan genoeg input voor een Streetstyle Report!

9straatjes app 

 De 9 straatjes online Qroute

Maar we kwamen natuurlijk voor de launch van die super handige app. Hoe kunnen we dat ene leuke jurkje of must have lingerie van Marlies Dekkers die je in de etalages ziet hangen meteen shoppen? Daarvoor bedachten de dames van 9 Straatjes online een handige applicatie, de QRoute. Een shopping route die gekoppeld is met QRscanner en je langs de winkels leidt die zijn aangesloten bij 9straatjesonline.com.  De winkels hebben een QR-code op hun etalageruit die je met de app van 9 Straatjes online scant. Vervolgens word je automatisch doorverwezen naar het product op de website van de Negen straatjes. Je kiest alleen nog de maat, je betaalt en vervolgens krijg je je bestelling binnen twee werkdagen thuisbezorgd.

Fashion bij de 9 straatjes online

Streetstyle

Naam: Charissa
Leeftijd: 28

Beroep: Blogger, youlookgood.nl

Shopt per maand voor: €300
Webshoptip: Karmaloop.com
Shop in de stijl van Charissa:

Jessica

Naam: Jessica
Leeftijd: 21

Beroep: Stage Glamour online

Shopt per maand voor: €125
Webshoptip:  ginatricot.com
Shop in de stijl van Jessica:

debbie

Naam: Debbie
Leeftijd: 24

Beroep: Blogger, sixfeetfromtheedge.com

Shopt per maand voor: €300
Webshoptip: matchesfashion.com
Shop in de stijl van Debbie:

roos

Naam: Roos
Leeftijd: 16

Beroep: Blogger, laceandpearlsbyroos.com

Shopt per maand voor: €75
Webshoptip: youreyeslie.com

Shop in de stijl van Roos:
   

robertha

Naam: Robertha
Leeftijd: 32

Beroep: Administratief medewerker

Shopt per maand voor: €200
Shop in de stijl van Robertha:

Wat is jouw favo outfit en welke stijl inspireerd jou het meest? Laat het ons weten! Benieuwd naar alle producten van de 9 Straatjes online? Je vindt ze in de fashion finder.

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!