Streetstyle report: Berlijn

Streetstyle fashion, ons thema deze maand. Ons doel: zoveel mogelijk heerlijkheid en hipheid van de straat afplukken. Kijken wat on trend is on the streets, in binnen én buitenland. Zo maakten we ook een uitstapje naar onze oosterburen. Wat is Berlijn een puike plek om modieuze meisjes op straat te spotten. Samen met TravelBird gingen we de stad verkennen, we kwamen in alle hotspots en uithoeken van de Duitse hoofdstad.

streetstyle berlijn

Berlijn op z'n best

Op de fiets door the urban art area van Berlijn zagen we veel leuke locaties. Feestende hipsters die
's middags om twee uur de club uitliepen op weg naar hun bed. Vintage winkels met de mooiste pareltjes in de etalage en graffiti muren die je absoluut kunst kunt noemen. Daarnaast hebben we nog een kijkje genomen in het fotografie museum met een prachtige verzameling van befaamde modefotografen van de afgelopen honderd jaar. En als we gingen eten was het biologisch, organisch & gastronomisch gezond.

Wat kom je allemaal tegen op zulke bijzondere en fashionable plekjes? Juist, mensen die mode snappen. Of zich er juist niks van aantrekken en een eigen stijltje laten zien. And that is what streetstyle is all about. Berlijn snapt het.

mooie modeverschijnselen in berlijn

sarah

Naam: Sarah
Shop in de stijl van Sarah:

juliette

Naam: Juliette Celier
Shop in de stijl van Juliette:

hanna

Naam: Hanna
Shop in de stijl van Hanna :  

lisa

Naam: Lisa
Shop in de stijl van Lisa:

elenora

Naam: Elenora Kurlin

Shop in de stijl van Elenora:

Onze citytrip was helemaal in modische sferen, want we verbleven in het Art'Otel. Een hotel wat een hoog kunstgehalte had. Hotspots en hippe shopadresjes vonden we via 100% Berlijn en feesten in onze leukste looks mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Wat was het leuk om in Berlijn te zijn en wat gaat zo'n weekend dan snel voorbij.

Voor mode, vintage, inspiratie, kunst en een mooie omgeving moet je echt deze stad een keer gaan bezoeken. Wij zijn fan. En hoe leuk zijn alle outfits van de Berlijnse dames hierboven? Een rok van plissé, een stoer baseball jack, het vintage jurkje, bloemenprints... On trend it is. Wie is jouw favoriet?

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.