Streetstyle report: Beatstad Festival

Afgelopen zaterdag stond 'de mooiste stad achter de duinen' weer geheel in het teken van Beatstad. Dat dit zomerse feestje ook deze keer een knaller moest worden, was duidelijk genoeg dankzij de goede mix van artiesten. Natuurlijk was dit voor mij als Haagse fashionchick meteen de perfecte timing om het modegehalte van mijn stad eens te peilen en zelf ook een klein feestje te bouwen!

beadstad

SHORTJES FESTIJN

Gewapend met een camera en een scherpe blik struinden we tussen de optredens van Gers, Alain Clark en de Jeugd van Tegenwoordig het terrein af op zoek naar fashionable festivalchicks. Ik kan je vertellen dat was geen koud kunstje!

Ondanks dat er een aardige deken van wolken boven het Malieveld hing, was de temperatuur toch redelijk zomers en dat was ook zeker terug te zien in de festival outfits die we hebben gespot. Shorts in allerlei formaten, stoffen en kleuren waren dit keer favoriet. Na alle verschillende looks op de foto te hebben gezet was het tijd om mee te blèren met de tofste nummers van de enige echte Haagse rockchick Anouk!

Beatstad Festivallooks 2012

Lucienne

Naam: Lucienne
Leeftijd: 21
Shopverslaving: Jasjes
Webshoptip: Asos
Shop in de stijl van Lucienne:

Quirina

Naam: Quirina
Leeftijd: 27
Shopverslaving: Schoenen
Webshoptip: H&M
Shop in de stijl van Quirina:

   

Short River Island

Dana

Naam: Dana
Leeftijd: 16

Shopverslaving: Vintage
Webshoptip: Nasty Gal
Shop in de stijl van Dana:

   

Roxanne

Naam: Roxanne
Leeftijd: 20

Shopverslaving: Alles
Webshoptip: Nelly
Shop in de stijl van Roxanne:
Vero Moda blazer

  shortje  

Joella

Naam: Joëlla
Leeftijd: 27

Shopverslaving: Schoenen
Webshoptip: IloveVintage
Shop in de stijl van Roxanne:vest River Island 

Beatstad was een top festival, alleen jammer dat het fashiongehalte op dit festijn af en toe ver te zoeken was. Wij hebben in ieder geval wel de leukste festivallooks verzameld, welke is jouw favoriet?

liefs, Denise Swaagman

Denise Swaagman Als je haar maar goed zit!

Reageer