Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashionnews

Stop met zoeken! Wij hebben de perfecte bikini gevonden

Marthe, 06 april 2018

Stop met zoeken! Wij hebben de perfecte bikini gevonden

marie jo ad

Oke, de lente laat weertechnisch gezien misschien nog even op zich wachten. Maar het is inmiddels april en dat betekent dat-ie toch echt lang en breed begonnen is.

Daarom leek dit mij een perfecte aangelegenheid om alvast vooruit te blikken op dat wat komen gaat, namelijk de zomer! En het daarbij behorende warme zomerweer. Oftewel: zon, zee, zee en strand. Tja, nu raden jullie vast wel wat voor bruggetje ik hier wil maken... Juist ja, ik wil het hebben over bikini's. Of beter gezegd, Marie Jo bikini's! Ons favoriete lingeriemerk lanceert dit jaar namelijk voor het eerst een eigen swimwear collectie, en daar worden wij hier bij Fashionchick héél erg blij van. Ik zal jullie eens uitleggen waarom.

Summer is on it's way! 

Om te beginnen geeft de collectie ons een reden om nóg meer uit te kijken naar de zomer. Daarnaast is de collectie geïnspireerd op de tijdloze stijl van stijliconen Grace Kelly, Catherine Deneuve en Brigitte Bardot. Hoe dit is vertaald naar de collectie? Simpel. Voor de bikini's (en héle knappe badpakken) is gebruik gemaakt van klassieke kleuren zoals rood, wit en blauw. En natuurlijk de niet te missen marinestreep. Maar dat is nog niet alles. Want tussen al die fijne bikini's vind je ook een paar knappe retromodellen. Die overigens prima samen gaan met je normale everyday wear zoals Yara ons in deze boobietalk video laat zien. Goed, het moge duidelijk zijn: wij zijn fan! Jullie ook? Check de foto's uit het prachtige lookbook en klik snel door naar de website van Marie Jo om alle modellen te bewonderen!

Marie Jo

Marie Jo

Marie Jo

Marie Jo

Marie Jo

Marie Jo

Marie Jo

Enthousiast? Zó match jij je swimwear met je outfit!

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer