Fashionnews

Stoer en sensueel: Sapph by Victoria beachwear collectie

Kristel, 03 juni 2015

Stoer en sensueel: Sapph by Victoria beachwear collectie

Twee weken geleden werd ik uitgenodigd om bij de lancering van de nieuwe beachwear collectie van Sapph te zijn. Tijdens deze lancering werd bekend gemaakt dat niemand minder dan Victoria Koblenko als Guest Designer heeft meegewerkt aan deze collectie. Het resultaat? Adembenemend mooie bikini's en badpakken die, net als Victoria, ontzettend sensueel én stoer zijn. 

Sapph by Victoria

Sensual Summer

Lingerie- en swimwearmerk Sapph spoort vrouwen aan om hun vrouwelijkheid te omarmen, om zich zo sensueler en zelfverzekerder te voelen. De Sapph by Victoria collectie past perfect binnen dit plaatje. De invloed van Victoria is duidelijk zichtbaar; de collectie speelt namelijk met spannende contrasten en is daardoor ontzettend vernieuwend. De bikini's en badpakken zijn stoer maar sexy, sportief en tegelijkertijd ontzettend sensueel. De collectie bestaat onder andere uit het knapste badpak dat ik in tijden heb gezien (die V-hals, wow!) en een scala aan bikini's die ik NU meteen wil hebben. Mijn absolute favoriet is de cross-over bikini; oeh-la-la wat is die wonderschoon. Kenmerkend is het gebruik van sporty mesh, grafische lijnen en spannende cut-outs.

Sapph by Victoria Sapph by Victoria bikini Sapph by Victoria Sapph by Victoria

Groot voordeel van de collectie is dat alle tops en bottoms met elkaar gecombineerd kunnen worden, zo kun je niet alleen de kleur maar ook de snit zelf bepalen. Dus of je nu liever een ieniemienie broekje draagt of liever de billen wat meer bedekt; er is voor ieder wat wils. Diep in de buidel tasten is niet nodig, de collectie is namelijk erg betaalbaar. Prijzen variëren van €29,99 voor een bikinibroekje tot €69,99 voor een badpak. Zie jij jezelf deze zomer al paraderen in één van deze knappe creaties? De Sapph by Victoria collectie is vanaf nu te koop in de webshop van Sapph.

Sapph by Victoria

Sapph by Victoria

Sapph by Victoria

Sapph by Victoria

Sapph by Victoria

Sapph by Victoria

Sapph by Victoria

Sapph by Victoria

Sapph by Victoria

Je vindt nog meer prachtige lingerie en swimwear van Sapph in onze Fashion Finder!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer