Stijlvolle regenjassen voor op de fiets | Fashionchick.nl

Stijlvolle regenjassen voor op de fiets

woensdag 09 maart 2022
Jane

Het mag dan zonnig en strakblauw zijn, in Nederland kun je maar beter goed voorbereid zijn op een regenbui, want die kan elk moment uit de lucht vallen. Verstandig dus om standaard een goede regenjas in je (fiets)tas te hebben. 

Kwaliteit & Stijl

Een goede regenjas is een must. Eentje van goede kwaliteit die de meeste regen tegenhoudt zodat je zo min mogelijk nat wordt. Gelukkig zien regenjassen er tegenwoordig steeds modieuzer uit. Zoals bijvoorbeeld die van AGU. Het merk heeft veel verschillende jassen van goede kwaliteit die hartstikke modieus zijn, wat ons betreft de ideale combinatie voor een perfecte regenjas. En die heb je nodig.

Urban Outdoor Collectie

Ben je dus op zoek naar damesregenkleding? Dan ben je bij AGU aan het juiste adres. De nieuwe Urban Outdoor-collectie heeft vele modieuze regenjassen. Voor iedereen is er wel een jas van goede kwaliteit die goed staat, past bij je stijl en gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. En die natuurlijk beschermt tijdens hevige regenbuien. Een Urban Outdoor-regenjas is daarom een echte musthave! Naast de ‘gewone’ regenjassen heeft AGU speciale fietskleding voor fietsers en voor wielrenners.

Voordelen van regenkleding

Goede regenkleding is enorm belangrijk, je wilt natuurlijk niet dat je je regenjas aantrekt en alsnog zeiknat wordt. Een regenjas van goede kwaliteit voorkomt dit. Tegenwoordig zijn er gelukkig genoeg regendichte jassen die je volledig beschermen tegen water en kou die ook zo goed mogelijk transpiratievocht doorlaten of geheel laten verdwijnen. Ongeacht de seizoenen, een regenjas voor ieder moment, of je nu wandelt of (professioneel) fietst. 

Lees ook

Trotseer regen en wind met deze 6 tips

Hoe mooi die herfstkleuren ook zijn, op de bijbehorende regen en wind zit je niet te wachten. Je kunt je erbij neerleggen (denk: de komende maanden een pet op en alleen een kleurtje op je lippen) óf je gaat aan de slag met make-up die regen en wind het hoofd biedt.

5 manieren om de regen in stijl te trotseren

Regen en herfst zijn twee dingen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Met dat gegeven kun je twee dingen doen: je kunt er om balen óf je kunt proberen er het beste van te maken.