Stijlvolle december met 15% korting van FashionExclusive.nl

Harde windstoten en wrede sneeuwbuien gaan hand in hand met het heerlijke avondje en andere feestdagen. Ben jij al voorbereid op december? Last minute shoppen klinkt vast niet vreemd in de oren. Laat FashionExclusive.nl daar nou net de perfecte oplossing voor hebben. De webshop, waar exclusieve kleding de hoogste prioriteit heeft, helpt ons deze maand uit de brand met een kortingscode van maar liefst 15%.

Fashion Exclusive

December in stijl

Nog geen winterjas voor de vriestemperaturen? Een kledingkast zonder party-outfit? Geen paniek. FashionExclusive.nl dient als perfecte eerste hulp. Aaibare giletjes vullen de online kledingkast en kanten stofjes zijn er in overvloed. Ook deze winkel begrijpt dat de feestdagen niet altijd gepaard gaan met chique jurken en hoge hakken. De stoere chicks komen prima weg met een zilveren glittershirt en bijpassende broek. The time is now, vul vandaag nog je online winkelwagen en je bent verzekerd van een stijlvolle december.

Welke items schaf jij aan? Gebruik de kortingscode Fashionchick15 om gebruik te maken van de 15% korting. De code is geldig tot en met 1 januari 2015.

liefs, Bente van de Wouw

Bente van de Wouw

Reageer