Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Stijlvol in glitter & glamour? Zo doe je dat

Kristel, 01 januari 2018

Met de feestdagen voor de deur willen we niets liever dan ons volledig hullen in glitter. Gelukkig hangen de winkels al vol met al dat moois en kunnen we het bijna niet laten om het te kopen. What can I say, I like glitter! De meeste feestjes rond de feestdagen hebben deze geweldige dresscode waardoor je alles wat schittert en sprankelt aan kunt trekken. Heb jij moeite om met deze dresscode iets leuks uit te zoeken? Pak je notitieboekje er dan maar bij, want wij gaan precies uitleggen hoe jij je van top tot teen in glitter & glamour hult.

What can I say, I like glitter! De meeste feestjes rond de feestdagen hebben deze geweldige dresscode waardoor je alles wat schittert en sprankelt aan kunt trekken. Heb jij moeite om met deze dresscode iets leuks uit te zoeken? Pak je notitieboekje er dan maar bij, want wij gaan precies uitleggen hoe jij je van top tot teen in glitter & glamour hult.

Glitter & Glamour

Glitter & Glamour, het is precies zoals je het leest! Niets meer, niets minder. Ga dus helemaal los met alles wat glimt, shined en sparkled. Een velvet jumpsuit, glitter broek, metallic high heels of een opvallende jurk: alles is toegestaan! Wil je liever iets wat minder opvalt? Combineer dan een opvallend item met een basic shirt, broek of pump. Maar vergeet zeker de glamour niet. Dit is het perfecte moment om die ene lange feestjurk te dragen of die hoge pumps die je eigenlijk nooit aan durft. En vergeet je make-up niet! Maak een mooie smokey eye of draag een knalrode lippenstift en blow them away. Even wat glitterspray in je haar en gaan met die banaan! 

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer