Steun Pink Ribbon terwijl je schoenen shopt

Oktober is internationale borstkankermaand. De maand waarin Stichting Pink Ribbon extra aandacht vraagt voor borstkanker. Schoenenketen Manfieldsteunt de Stichting Pink Ribbon dit jaar opnieuw door een exclusieve bootie te ontwerpen. Een mooie actie. Want al shoppend een goed doel steunen, daar houdt een Fashionchick wel van!

pink ribbon bootie

Exclusieve Pink Ribbon boots

De schoenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit zwart suède en hebben een hak van 9 centimeter.  De lining en de insock zijn van roze leer en op de buitenkant zool staat subtiel het Pink Ribbon logo. Een leuk detail is het roze strikje met strassteentje dat je los en vast kan klikken bij de enkel op je schoen. Ook heb je de keuze uit een verwisselbaar roze en zwart knoopje. Zo pas je je aankoop per dag aan je stemming aan.

Hebben? Steun gelijk Pink Ribbon! 

Van de verkoopprijs van €119,99 per paar booties doneert Manfield €15,- aan Stichting Pink Ribbon. Vijftien euro om klanten bewust te maken van borstkanker en Pink Ribbon te steunen bij het realiseren van haar doelen: het aantal mensen dat borstkanker krijgt verminderen, vroege diagnose stimuleren en de zorg voor de borstkanker patiënten en hun naasten verbeteren. 

Mooie doelen en mooie schoenen maken samen, in onze ogen, een hele mooie actie. Vanaf 4 oktober zijn deze Manfield booties te koop, ook in de webshop. Dus zet die dag in je agenda!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Maria-Tamara 6 jaar geleden

  Perfect!

 • vera 6 jaar geleden

  egt coole schoenen

 • jenelva 6 jaar geleden

  Armbandje,Pumps,roze jurkje,wat wil je nog meer

 • Btissame 6 jaar geleden

  DeZe vind ik echt wauuwwww jeetje zegg !!

 • Ike 6 jaar geleden

  Mooi maar duur!

 • Elke 6 jaar geleden

  Ik heb al zo'n armbandje. Ik vind ze leuk en ik vind het goed dat ze Pink Ribbon steunen!

 • danielle 6 jaar geleden

  geef kanker geen kans, voel je goed in je vel, steun pink ribbon !