menu
Fashion

Stem op ons voor Website van het jaar!

Kristel, 03 september 2020

Ook al hebben we (nog) niet gewonnen: wij vieren alvast feest. Want Fashionchick is genomineerd voor Website van het jaar 2020! 

Dat is natuurlijk een hele eer - en méér dan genoeg reden om de bubbels er vast bij te pakken - maar we gaan natuurlijk voor de winst. En daar hebben we jou hulp bij nodig. Want winnen? Dat doe je niet alleen. Dat doe je met z'n allen. Want Fashionchick zou helemaal niets zou zijn zonder jullie: de leukste vrouwen van Nederland die ons iedere dag weer weten te vinden en waar we al 11 jaar lang ontzettend van genieten. Dus, laten we de winst ook sámen pakken. En dat lukt alleen als jullie allemaal op ons stemmen. Help je mee?

Stem nu op Fashionchick

Waarom wij Website van het jaar 2020 willen worden

Oké, allemaal leuk en aardig maar waarom zou je eigenlijk op ons stemmen? Ten eerste omdat je als stemmer kans maakt op mooie prijzen, zoals een weekendje weg en shoptegoed bij Bol.com. Maar hopelijk stem je ook omdat je het ons gunt en omdat één klik op die button hierboven eigenlijk helemaal niet zoveel moeite kost. Maar mocht je wat meer motivatie nodig hebben, leggen we je natuurlijk met liefde uit waarom wij vinden dat we best mogen winnen:

#1 We maken online shoppen leuker en makkelijker. Op zoek naar een jurk voor een bruiloft? Je nieuwe lievelingsjeans? Of de nieuwste sneakers van het seizoen? Op Fashionchick vind je het allemaal terug in één handig overzicht. Dat bespaart je een hoop tijd, frustratie en rond geklik.

#2 We proberen je iedere dag opnieuw te inspireren met de laatste trends, handige tips en figuur- en stijladvies. Zodat jij altijd weet wat er in modeland speelt en je hopelijk precies weet welke kleding goed bij je past.

#3 We blijven ons ontwikkelen, op alle vlakken. Fashionchick bestaat inmiddels 11 jaar en er is in de afgelopen jaren flink wat veranderd. Zo wordt er aan de achterkant iedere dag keihard gewerkt om de site nog sneller, makkelijker, logischer en overzichtelijker te maken - al zal jij deze veranderingen misschien niet eens bewust meekrijgen. Maar ook aan de voorkant gebeurt er een hoop: zo focussen we ons steeds meer op duurzaamheid en hebben we ons beeld- en taalgebruik dusdanig aangepast dat vrouwen in alle vormen, maten en kleuren zich welkom voelen bij ons. Mis je iets of kan het beter? Dan staan we altijd open voor feedback.

Ach, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Waar het eigenlijk op neerkomt: wij werken iedere dag met ontzettend veel liefde, plezier en enthousiasme aan wat wij het állerleukste mode- en beautyplatform van Nederland vinden. De titel Website van het jaar 2020 in de categorie fashion & beauty zou voor ons een enorme eer en bekroning op ons werk zijn. We hopen op je steun en op nog vele, vele jaren samen genieten van Fashionchick. Dankjewel!

Stem op Fashionchick

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer