Guest editors

Steef's Powerbreakfast: Super snelle ready to mix breakies!

Stefanie, 22 april 2017

Steef's Powerbreakfast: Super snelle ready to mix breakies!

Wat is het soms heerlijk als je binnen no time een gezond ontbijtje in elkaar kunt zetten. Zonder geraffineerde suikers, tarwe, soja, zuivel of e-nummers. Helemaal ideaal om het dan zelf nog een beetje naar wens te pimpen.

Quote

Met de Superfoodies producten varieer je eindeloos, en wat is er fijner dan elke dag jezelf te verwennen met een nieuw verrassende twist voor het ontbijt, zonder hier al te veel moeite voor te hoeven doen! I am loving it.

Golden banana smoothie 

Wellicht ben je al op de hoogte van de vele goede eigenschappen van kurkurma, oftewel geelwortel. Kurkurma is sterk ontstekingsremmend. Het is goed voor je darmen-en verteringssysteem, je huid en spierherstel. Ook voorkomt het spierschade, helpt het bij spierherstel én helpt het tegen chronische vermoeidheid. Allemaal aan de kurkuma dus! Superfoodies Golden Milk biedt je de uitkomst (lees: geen gele handen of verschillende potjes met specerijen die je eerst nog moet mixen). Ideaal om een heerlijk verwarmende kop golden milk mee te bereiden, maar het het wordt lente dus bedacht ik een mega simpele smoothie met de kant-en klare golden milk poeder gebaseerd op traditioneel ayurvedisch receptuur.

Oranje geel smoothie

#1 Blend alle ingrediënten in de blender of met je staafmixer tot een glad geheel. #2 Enjoy deze krachtige golden banana smoothie, zo simpel maar zo lekker! Tip: Ook ideaal na het sporten of als oppeppende vier uur snack!

Kiwi lemon kickstart

Kom jij altijd maar lastig aan je dagelijkse portie groentes en kan jij wel een boost in de ochtend gebruiken? Geloof mij, deze smoothie is ideaal als je haast hebt en je alvast een groot deel van je dagelijkse portie groentes, vitaminen en mineralen wilt binnen krijgen. Superfoodies green juice, is een kant-en klare unieke mix met 26 verschillende ingrediënten uit de aarde en oceaan die jouw dagelijkse basisbehoefte aan voedingsstoffen bevat. Je kan een theelepel al mixen met wat (kokos) water, maar je kunt er natuurlijk ook wat meer een feestje van maken.

Groene smoothie

#1 Mix alle ingrediënten in de blender tot een glad geheel. #2 Enjoy!

Pancake news


Je gaat mij toch niet vertellen dat je niet van pancakes houdt? Ik varieerde met een eigen recept, maar hoe makkelijk is het om een gezonde pannenkoek (zelfs vegan) te kunnen bereiden met een kant-en klare mix? In mijn volgende blog vertel ik je hier meer over! Maar nu nog even zelf aan de slag voor deze heerlijke twist op de welbekende bananenpannekoek.

Pancakes

#1 Prak de banaan even snel, voeg de overige ingrediënten toe en mix het geheel even goed door (ik gebruikte gewoon een vork). #2 Zorg dat je pan goed ingevet is met wat kokosolie of roomboter en bak vervolgens (6) kleine banana protein pancakes. #3 Kies een topping naar keuze. Ik topte het geheel af met de andere helft van de banaan, Superfoodies cacao nibs en hennepzaadjes en wat kokosyoghurt. #4 Enjoy! Tip: De volgende dag zijn ze afgekoeld ook nog heerlijk! 

Over Stefanie van de Walle
Stefanie houdt enorm van gezond eten en houdt niet op voordat zij een gerecht zo healthy mogelijk heeft gemaakt. Gelukkig kan ze haar ei kwijt in haar werk als Product Development Manager voor Superfoodies, the place to be als het gaat om organic, raw en vegan eten. Goed nieuws: Stefanie zal maandelijks de lekkerste, gezondste en makkelijkste ontbijtrecepten met Fashionchick delen, zodat iedereen de dag met een heus powerbreakfast kan beginnen. 

liefs, Stefanie van de Walle, I love to work and I love 'healthy food'. I see life as one big challenge to further develop myself every day!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer