Start je eigen webshop met YEP!

Is mode voor jou als fashionchick a way of life en gaat je hele budget er aan op? Heel simpel: begin gewoon je eigen webshop! Het Young Entrepreneur Program, dat opgericht is door Fleur Kriegsman van hipvoordeheb.nl, leert hoe wij fashionchicks een leuk extra'tje kunnen verdienen naast de studie, school of baan.

Snel beginnen? Je leert in 1 dag alle basics en gaat naar huis met een compleet starterspakket. In de 10-daagse cursus bouw je een geheel eigen website, maak je je eigen logo en huisstijl, leer je boekhouden, bedenk je welk product/dienst jij wilt aanbieden, wat je assortiment moet zijn, schrijf je je in bij de KvK en voor je het weet is jouw onderneming een feit! Tevens krijg je les van verschillende hbo en universitaire docenten en ervaren studentenondernemers.

WIN WIN WIN

, vink Fashionchick aan in het formulier en win een cursus t.w.v. 175 euro. Speciaal voor Fashionchick geeft YEP! een gratis cursus weg. Hou Fashionchick in de gaten om te weten of jij hebt gewonnen!

Wie wil er nou niet een succesvol zakenvrouw worden? Deze cursus biedt jou the chance of a lifetime!

Fashionchick mag 1x een cursus weggeven! Dus lijkt het je wat:

-XOXO- Flo

Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Florentijn van Meeuwen

Florentijn van Meeuwen ROCK IT!!!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Suzan 7 jaar geleden

  Ok, had een heel antwoord getypt maar toen bleek dat ik opnieuw in moest loggen en was het weg :| Maar Ghislaine: ja er komt in het eerste weekend van februari weer een open dag! En dan verloten we ook een cursus, dus houd www.yep-amsterdam.nl in de gaten. De cursus kost 175 euro en omvat: Les van HBO docenten Gastdocentschap van succesvolle jonge ondernemers (Thuisbezorgd.nl, Girlscene, RR Minicars, Hipvoordeheb.nl) Hele dag eten & drinken Webshop starterspakket Bergen inspiratie,

 • Ghislaine 7 jaar geleden

  Klinkt heel erg leuk! Kan helaas beide dagen niet, heb tentamens:( Wordt het nog op andere dagen gehouden? En hoeveel kost deze cursus?

 • Suzan 7 jaar geleden

  Hoi Debora! :| Hoezo de inspiratie ontbreekt? Kunnen we iets voor je doen? Hoor graag! Groetjes, Suzan.

 • Debora 7 jaar geleden

  Cool! wat jammer dat de inspiratie ontbreekt.