Stap in de Drie Dwaze Dagen rij en win

Advertorial

Staan ze al rood omcirkeld in je agenda? De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf? Dit zijn de dagen dat warenhuis de Bijenkorf gigantische kortingen geeft op al haar grote merken. Voor de derde keer lanceert de Bijenkorf voorafgaand aan de Drie Dwaze Dagen de Dwaze Rij, een multiplayer game waarbij het de bedoeling is om voor te dringen en van plaats te verwisselen, zodat je in de prijzen valt. En dat zijn fijne prijzen!

Drie Dwaze Dagen Rij

De persoon die aan het einde van het spel op de eerste plaats eindigt, mag als eerste nog voor de officiële opening van de Drie Dwaze Dagen, komen winkelen met een cadeaucard t.w.v. 1000,-. Zij kan in alle rust de koopjes uitpluizen en in haar winkelmandje gooien. Maar niet alleen de nummer 1 valt in de prijzen. Ook in de rest van de rij zitten mooie prijzen verstopt. Hoe verder je voorin de rij komt, hoe groter de kans op een prijs! De nummers 2 t/m 500 in de Dwaze Dagen Rij mogen in ieder geval donderdagochtend 4 oktober als eerste online shoppen. 

Doe nu mee met de Drie Dwaze Dagen Rij. Misschien ben jij dan wel de winnares van €1000,- shoptegoed! De game loopt tot 2 oktober.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer