Sprookjesactig mooi als Clemence Poesy

Clemence Poesy, met een naam als uit een Frans sprookje kun je haast niet anders dan sprookjesachtig mooi zijn. En sprookjesachtig mooi is precies wat Clemence is. Deze Franse actrice is élégance in hoogsteigen persoon. Met haar vrouwelijke kledingstijl en chique Franse charme steelt ze het hart van zowel mannen als vrouwen.

In de stijl van Clemence PoesyCC: Getty images

Het Poesy-Sprookje

Waarschijnlijk ken je Clemence Poesy als de adembenemende Fleur Delacour uit de Harry Potter serie of als Chuck Bass's Eva uit Gossip Girl. Keer op keer schrijdt de Française in de de zachte betoverende rollen over het beeldscherm. Smetteloos als altijd. Buiten de kaskrakers om speelt Clemence in verschillende korte (Franse) films en series. En dat siert de dame. Niet alleen haar kleding is 24/7 stijlvol, ook in haar loopbaan maakt ze zeer smaakvolle keuzes. Naast het acteerwerk zingt ze af en toe ook en was ze het gezicht van het Chloé parfum.

Karakteristiek voor de Poesy-stijl zijn zachte stofjes, klokkende rokjes en net uit bed-haar. Clemence houdt haar outfits vaak bescheiden. Ze kiest een mooie jurk met fifties invloeden en combineert die met een paar sandaaltjes en een simpele clutch. Ook blouses zijn favoriet. Op "edgy" dagen duikt Clemence op in een goede jeans, oversized jas en flaphoed met een grote ronde zonnebril op haar neus waarachter de licht omrande bedroom eyes schuil gaan.

In de stijl van Clemence Poesy

Pump Touch
MANGO
€49,99
Blouse Suit
ZALANDO
€59,95
Nagellak Sally Hansen
NELLY.COM
€39,99
Lippenstift Miyo
NELLY.COM
€7,95
Clutch Filippa K
NELLY.COM
€159,95
Rok New Look
V&D
€17,99
Jurk Closet
ZALANDO
€64,95
Chloé parfum
NELLY.COM
€61,95
Liner Estée Lauder
DE BIJENKORF
€19,00
Blazer American Vintage
MY WARDROBE
€121,00
Zonnebril
HEMA
€9,25
Top McGregor
ZALANDO
€49,95

En ze leefde nog lang en gelukkig. Ben jij ook betoverd door Clemence Poesy?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer