Spring beautytrends 2011: Kleur de lente!

Voorzicht komen mijn sneakers, jeans, en T-shirts weer onder uit de kledingkast gekropen. Heel voorzichtig. Want voor je het weet waait er weer een koufront over Nederland en wordt ons lentegevoel weer de kop in gedrukt. Maar het gevoel is er! Om helemaal spring feelings te krijgen, zetten wij voor jou de lente beauty trends van 2011 op een rijtje.

beauty trends lente 2011

Deze lente knallen we met kleur, faken we perfect skin en gaan we voor uiteenlopende haarstijlen. De grootste trend van spring 2011 is kleur. Oranje lippen en neon roze oogschaduw. Het kan deze lente! Maak wel een keuze tussen felle ogen of lippen om de vraag of je een clownsact doet te vermijden. Wil je kleur, maar gaat neon roze en oranje je te ver? Rode lippen zijn ook weer helemaal terug.

Een andere trend is een natuurlijke glanzende huid. Net als ik niet gezegend met zo'n huidje? Er zijn genoeg producten waarmee je kunt doen alsof. Begin met een concealer om oneffenheden weg te werken, smeer een beetje getinte dagcrème en eindig met een bronzer. Voilà, perfect skin à la minute! Haartrends zijn deze lente heel verschillend. Strakke paardenstaart, nonchalant opgestoken haar met veel volume en eyecatching haaraccessoires.

BEAUTY TRENDS LENTE 2011

Pieces Nail...
Nagellak, Pieces
EUR 2.95
(Zalando)
Lime Crime...
Lippenstift, Lime Crime
EUR 15.95
(Zalando)
Single eye...
Oogschaduw, Rituals
EUR 12.90
(Rituals)

 Korres...
Getinte dagcrème, Korres
EUR 24.95
(Zalando)

Lighten Up...
Concealer, Rituals
EUR 14.95
(Rituals)
 Natural...
Bronzer, Rituals
EUR 19.90
(Rituals)
Pure Hammam...
Volume shampoo, Rituals
EUR 8.90
(Rituals)
Yes to Tomatoes...
Volume conditioner, Yes to...
EUR 9.95
(Zalando)
 Hair Clip Puksi
Haarspeld, Margit Brandt
EUR 19.95
(Welikefashion.com)

Welke beautytrend kies jij in de lente van 2011?

Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.