SPM laarzen: stylish de winter in

Heb jij in dit heerlijke zonnetje geen zin om te denken aan warme kleding en winterlaarzen? Begrijpelijk. But think twice. Wij vonden een schoenenmerk dat in deze warmte ook jouw aandacht waard is. SPM maakt trendy schoenen voor zowel zomer als winter en als het kwik langzaam maar zeker weer daalt, lopen wij warm voor de nieuwe collectie winterlaarzen van dit fijne Nederlandse merk. SPM heeft al een grote fashion following in Nederland, door hun trendy laarzen van goede kwaliteit.

Teaser
Alle heerlijke collecties van SPM worden op het kantoor in Waalwijk ontworpen en worden geproduceerd in hun eigen fabriek in Portugal. Zo weet je dat je schoenen op een eerlijke manier gemaakt worden. Het feit dat alles binnen Europa gemaakt wordt, betekent ook dat de productietijd veel korter is, waardoor SPM de trends op de voet kan volgen en kan zorgen dat de hipste schoenen snel in de winkels liggen.

In 2011 zijn alle laarzen van de nieuwe collectie van echt leer en sommige modellen zijn gevoerd met een heerlijk laagje bont. Deze wintermusthaves zijn onder meer verkrijgbaar bij Zalando en Wehkamp. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

SPM LAARZEN Online

SPM MITRA Laarzen Bruin SPM
Western-laarsjes
€99,95
(Zalando)
SPM leren laarzen SPM
Rode hoge laarzen
€119,95
(Wehkamp)
SPM Booties Olijf SPM
Laarsjes met houten zool
€99,95
(Zalando)
SPM leren laarzen SPM
Bruine enkellaars met hak
€99,95
(Wehkamp)
SPM leren laarzen SPM
Zwarte bikerboots
€119,95
(Wehkamp)
SPM leren laarzen SPM
Beige hoge laars
€139,95
(Wehkamp)
SPM leren laarzen SPM
Beige boots met gespen
€99,95
(Wehkamp)
laars op hak SPM
Hoge laars met hak
€119,95
(Shoemixx)
SPM suède laarzen SPM
Bruin enkellaarsje
€89,95
(Wehkamp)

Was jij al bekend met SPM en hul jij je voeten als de kou toeslaat in de warme laarzen van dit merk? Bekijk voor meer inspiratie alle schoenen van SPM online in onze Fashion Finder.

Voeg SPM toe aan jouw favoriete merken

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.