Spannende projecten en nieuwe video's

Oh jongens, wat hebben we er weer een lekker weekje op zitten. Niet alleen qua weer (ik kan wel wennen aan dat zonnetje!) maar ook wat werk betreft. Voor mij even minder achter de computer en meer voor de camera... We hebben namelijk twee dagen in de studio gestaan om video's op te nemen voor ons YouTube kanaal! En ik kan je nu alvast verklappen dat het één groot succes is geworden...

FC weekly w14

Maar ook de aankomende week zit weer vol met leuks. Zo hebben we een hele bijzondere samenwerking opgezet met VIVA, waar je vanaf woensdag álles over leest. En daarna is het natuurlijk tijd voor de eerste aflevering van Fashionchick make-over! Op zondag 16 april, 19.00 uur, moet jij zorgen dat je er klaar voor zit. Beloofd? Ok! 

De week van Fahionchick in foto's

FC weekly w14

L R We doken twee dagen de studio in om té leuke video's te maken, samen met een aantal gezellige Fashionchick lezeressen. Binnenkort op YouTube en Fashionchick!

FC weekly w14

L Er gebeuren spannende dingen bij Sanoma... Volgende week hoor je alles over de samenwerking tussen deze twee krullebollen!
R Amanda straalt in de nieuwe VIVA 

FC weekly w14

L Ellen en Marise gaan de uitdaging aan en zullen de komende 6 maanden het Personal Body Plan gaan testen!
R Wendy geniet van Bali... Wij van haar jaloersmakende foto's!

FC weekly w14

L Outfit of the day... pink!
R Merel en haar boys hadden een heerlijke lentedag samen. 

FC weekly w14

L Amanda, Merel en Ellen gingen naar een pyjamafeestje van Magnum in het Conservatorium Hotel. En dan ga je natuurlijk niet in je flanellen pak...
R Ik trakteerde mezelf op deze beauties. 

Happy weekend!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.