Sorel Laarzen Trends

Het thema van Fashionchick is deze maand wintermode. Wat is er nou winterser dan 'n paar goeie snowboots? Sorel is snowbootmerk bij uitstek met hun waterdichte winterwarme laarzen van onovertroffen kwaliteit.

Het bedrijf Sorel werd in 1908 opgericht door de Canadese William Kaufman. Meneer Kaufman wilde nou eindelijk wel eens écht droge, warme voeten in het koude Canada. Hij besloot het heft in eigen handen te nemen en richtte Sorel op. In 1960 bracht het merk de eerste snowboot op de markt zoals we die nu kennen. De klassieke laarzen zijn héél waterdicht, héél warm en tegenwoordig ook héél hip. Onder meer Megan Fox, Justin Timberlake, Jennifer Aniston en Kate Hudson zweren bij Sorel.

Sorel

Sorel winterlaarzen

Je hebt geen enkele reden meer om binnen te blijven zitten, deze winter. Met deze sneeuwstappers hoef je niet meer bang te zijn voor gênante glijpartijen en gekneusde stuitjes. Sorel laarzen hebben namelijk een uitstekende grip op ijs en sneeuw. Voor extra warmte zijn de laarzen voorzien van een uitneembare vilten binnenlaars. Dat is een soort van oversized sok die je in je laars kunt stoppen, afhankelijk van 't feit of het sneeuwt, of alleen maar regent. Zo heb je dus snowboots en regenlaarzen in één! De vilten binnenlaars is los te koop en kan dus vervangen worden als hij ondanks de goede kwaliteit toch versleten raakt.

De slogan van Sorel luidt: Après everything. Sorel laarzen zijn dus niet alleen geschikt voor de après ski, maar eigenlijk voor iedere gelegenheid. Wij vinden het reclamebeeld in ieder geval erg cool! We zouden bíjna overwegen om bij het volgende fashion event gewoon op te komen dagen met Sorel snowboots onder onze galajurken.

Snowboots van Sorel


Sorel Caribou olijf

€149,95
(Van den Assem)


Tivoli zwart

€119,95
(Zalando)


Joan of Artic grijs

€159,95
(Van den Assem)


Beige boots

€119,95
(Zalando)


Helen of Tundra

€169,95
(Van den Assem)


Winter Carnival

€99,95
(De Bijenkorf)


Tofino zwart
€169,95
(Van den Assem)


Zwarte snowboots

€89,95
(Zalando)


Bruine snowboots

€169,95
(Zalando)

Ben jij ook fan van deze winterlaarzen? Of sla jij deze wintertrend liever over? Meer Sorel snowboots vind je in de Fashion Finder en voor het laatste nieuws volg je Sorel op twitter.

liefs, Laura Gommans,