Sneakers in the city: Slechte ideeën

Sommige dingen lijken in eerste instantie een uitzonderlijk goed idee. Shotjes Licor 43 bijvoorbeeld. Het is pas de volgende dag, als je op bed wakker schrikt in de little black dress en make-up van de nacht daarvoor, als je rit naar huis al vertrokken is en je tas, telefoon en dus eigenlijk je complete leven achter slot en grendel liggen waardoor je dus twee uur lang je kamp opslaat in de lobby van een hotel om daar te wachten tot de sleutelbewaarder wakker wordt om je met je spullen te herenigen; pas dan bedenk je dat het misschien toch niet zo'n fantastisch plan was. In het geval van shotjes Licor 43.

Blog Marlies

Mijn kledingkast is getekend door slechte ideeën. Een jumpsuit in gele print bijvoorbeeld, waar ik echt wel mee weg dacht te komen. En dat is dus gewoon niet zo. Of dat paar pumps waar de straten van New York mee aan mijn voeten zouden liggen, maar waarop ik die avond vooral ontdekte dat blaren blaren konden hebben en dat dat misschien de reden was waarom de echte New Yorker's allemaal op sneakers liepen. De schoenenporno in Gossip Girl, Suits en Sex and the City is een leugen.

'Ik zeg écht dat je een ijdel leeghoofd bent!'

En mocht je ooit besluiten om je vrienden te betrekken bij een zoektocht naar je identiteit , dan kan ik je vast zeggen; slecht idee. Op een rustige zondag zette ik mijn onderzoek voort; 'Ben ik modemeisje of kritische columnist?'. Tijd om de gewone mens haar bescheiden mening te vragen. Tijd voor de de vox populi. 50% van de ondervraagde leek het beter om geen antwoord te geven. Of dit was om mijn gevoelens te sparen of omdat ze van mening waren dat ik, als ik dan schrijfster zou zijn, best mijn eigen content kon creëren, vertellen de resultaten niet. 20% vond het maar een domme vraag omdat mode toch immers mijn baan was. 10% koos voor 'Nou, je draagt in ieder geval geen glitter-UGG's!'. En de laatste 10% vertelde me 'Als je nog lang doorzeurt, zeg ik écht dat je een ijdel leeghoofd bent.'. Mijn carrière als de nieuwe Maurice de Hond stierf een vroegtijdige dood. Slechte ideeën.

Goede ideeën

Nikkie Jurk Sera DonkerblauwNIKKIE Bomont
€ 189,95 € 132,96
Nike Air Force 1 Mid '07 LE 315123 111Nike Frontrunner
€ 99,99
Combi tasCostes Costes
€ 39,95

Over Marlies Bax
Doordeweeks moderedactrice, maar in het weekend stiekeme foodie en Star Wars kijker
; Marlies begon in 2011 als student op de Fashionchickredactie. Vier jaar later is ze niet alleen dè schrijfster van onze website, maar tikt ze ook vast voor MEN TODAY, onderhoudt ze haar foofblog F-cking Good Food en werkt ze voor verschillende merken en webshops als freelance redactrice.
Volg Marlies op Instagram en Twitter!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer