Sneakers in the city: Chips met vla-smaak

Volgens het cliché moet je keuzes maken in het leven. Of Gin & Tonic’s met friet óf naar huis om te werken aan een nieuwe blog. Nou krijg ik krijg niet alleen uitslag van huisstofmijt, maar ook van clichés. Needless to say, ik type deze blog diep in de nacht met een roes van G&T's. 

marlies

Leven als een kadetje met Nutella en een banaan

Nog erger dan mannen met lelijke schoenen en de tirannie van minderjarige caissières, is de keerzijde van een keuze. Want als je alle keus van de wereld hebt, hoeveel dingen zal je dan vooral nooit doen of zijn? Die gedachte transformeert mij tot een neurotisch stuk emotie dat haar spullen wil pakken om terug naar de kleuterklas te keren waar de vraagstukken des levens niet verder gaan dan of je vandaag zal kleuren of kleien.

'Ik ben het cliché - jeuk- van een generatie die het leven wil leiden zoals ze hun brood beleggen.'

Wie zich afvraagt hoe ik aan kaarsrechte tanden kom; keuze. De keuze van mijn onderbewustzijn om bij elke beslissing die ik moet nemen al slapend een randje gebit weg te knarsen van de stress. Ik ben het cliché - jeuk - van een generatie die het leven wil leiden zoals ze hun brood beleggen. Jam of brie? Komkommer of pindakaas? Geitenkaas of appelstroop? Humus met tapenade? Waarom niet allebei? Goed en goed maakt alleen nog maar beter. Dan mag mijn leven best het kadetje met Nutella en banaan zijn. 

Modemeisje of kritisch columnist?

Maar clichés zijn er met een reden. Soms móet je keuzes maken in het leven. Anders eindig je voor je het weet als Lays limited edition chips met vla-smaak; een miskleun die hangt tussen twee dingen die zo goddelijk goed kunnen zijn. Ik ben modemeisje noch kritisch columnist; ik verlaat Fashionchick om als ‘Storyteller’ helemaal nieuw te zijn. Bijna dan. Dit is niet het laatste wat jullie van me lezen. Want hé, hoe kan een vleugje Fashionchick in het leven óóit als chips met vla-smaak zijn.

Keuzes, keuzes

Denim & Supply Ralph Lauren Slim fit jeans kendrickDenim & Supply Zalando
€ 129,95 € 77,95
Zwarte Fashionchick Sandalen 6215Fashionchick Omoda
€ 149,95 € 79,00
Mango trenchcoatMango wehkamp.nl
€ 69,99 € 34,99

Over Marlies Bax
Doordeweeks moderedactrice, maar in het weekend stiekeme foodie en Star Wars-kijker; Marlies begon in 2011 als student op de Fashionchickredactie. Vier jaar later is ze niet alleen dè schrijfster van onze website, maar tikt ze ook af en toe voor 
MEN TODAY, onderhoudt ze haar foodblog F-cking Good Food en werkt ze voor verschillende merken en webshops als freelance redactrice. Volg Marlies op Instagram en Twitter!

Foto credits: Reinier van der Aart

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer