Lifestyle

Sneakerliefde bij Nike Liberty X Collection 2014

Marlies, 08 mei 2014

Sneakerliefde bij Nike Liberty X Collection 2014

Het het zijn de Beyoncé concerttickets onder de sneakers; de limited edition's Nike X Liberty Collection. Waar ze in Londen slechts een uurtje nodig hadden om de collectie tot de laatste schoen uit te verkopen, daar doen wij er in Nederland als de trend zich doorzet ook maar een paar luttele uurtjes over. Wij waren bij de launch van de Liberty collectie en keken onze ogen uit. Nike, wat doe je met ons?

Nike maakt al sinds 2007 speciale uitgaven van hun sneakers in samenwerkingen met het Britse warenhuis Liberty. En dit voorjaar bedekt het merk haar Air Max, Roshe Run's en vele anderen sneakerfavorieten dan ook in de Liberty bloemen. Het zachtblauwe printje en beige leer mengt zich met de stoere modellen van Nike. Onze favoriet; die geweldige beige Liberty Nike Air Max. Wie slim was kocht meteen tijdens de launch van de collectie een paar en een enkele lucky lady met maat 35,5 grijpt nog snel haar kans. Want lang mag het niet duren.Voor hen die misgrijpen kan het wachten, hopen en internetspeuren beginnen. Nike, Nike, Nike. Wat doe je met ons?!

Nike Liberty Collection 2014

Nike Liberty X Collection 2014

L: De Nike Dunk Sky Hi Liberty in die poppige Liberty bloempjes.
R: Niet alleen schoenen kregen een printje. Wij werden verliefd op deze sport look.

Nike Liberty X Collection 2014

L: Geen lancering zonder muziek. En zo werd Nike Liberty gepresenteerd met  fijne deuntjes.
R: De beige versie van de Nike X Liberty Collection. Love it!

Nike Liberty X Collection 2014

L: Fashionchick bezocht massaal de lancering samen met Simona van Nike.
R: Niet Liberty, wel limited. Simona droeg deze te vette Nike's!

Ook ongelimiteerde liefde voor Nike limited's? Troost jezelf met een ander sneakertje en shop de Nike collectie online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Nike

Lees meer