Slow motion relaxen met OnePiece

Toe aan een beetje ontspanning? De naam verklapt het al een beetje; OnePiece is een Scandinavisch merk dat jumpsuits maakt. Maar dat niet alleen. Naast de bekende onesies kun je bij het merk ook terecht voor joggingbroeken, hoodies, tops en accessoires. Allen gemaakt van de meest comfortabele materialen van de allerbeste kwaliteit. Kortom: we hebben het hier over hét hoogtepunt van chillwear. Het idee ontstond zo'n acht jaar geleden op een luie zondag in Oslo. Het doel? De essentie van een zorgeloze zondag zien te vangen in een kledingstuk. En dat is gelukt: OnePiece heeft de kunst van het nietsdoen behoorlijk goed onder de knie met kleding waar je in wilt wonen.

onepiece

Comfort is confidence

De nieuwe collectie van OnePiece staat deze herfst geheel in het teken van slow motion met wederom de jumpsuit in de hoofdrol. Slow motion is voor OnePiece rustgevend, comfortabel en fascinerend; dat wat je terugziet in de kleding. Het kleurenpalet van de Slow Motion collectie is blauw en donkergrijs met percentages van zwart en wit die een futuristisch gevoel meegeven aan de collectie. En ook heel relaxed: bij OnePiece shop je korting met het aantal volgers op je social media accounts: elke 500 volgers zijn €1 waard. Maar ontspannen als het merk is, kunnen ook mensen met weinig volgers een korting van €20 ontvangen door #SocialCurrency op Twitter en Facebook te delen. 

Shoppen met korting

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is trakteert OnePiece onze lezeressen op een dikke, vette korting. Gebruik de code FASHIONCHICK in de OnePiece webshop en shop jouw favoriete item met maar liefst 20% korting! Of je nu voor zo'n mega comfortabele jumpsuit gaat of toch liever voor één van de andere knappe items: de kortingscode geldt voor de hele collectie en is te gebruiken van 1 t/m 15 oktober. 

Slow motion 

Breathe Sweater LichtblauwOnePiece OnePiece
€ 59,00 € 47,00
Marble Jumpsuit Bright WhiteOnePiece OnePiece
€ 159,00 € 80,00
Last Zip Hoodie Grey MelangeOnePiece OnePiece
€ 99,00 € 30,00
Original Slim Onesie Navy MelangeOnePiece jumpsuitOnePiece
€ 119,00
More Tee Grey MelangeOnePiece OnePiece
€ 35,00 € 10,00
Chill Pant Dyed Midnight BlueOnePiece OnePiece
€ 119,00 € 36,00

Je shopt nog meer items van OnePiece bij ons in de Fashion Finder!

liefs, Anne 

Anne 

Reageer