Simply Because: cadeaupakketten voor elke gelegenheid

Carrière-tijgers, werkende moeders en druk bezette vrouwen opgelet! Natuurlijk ben je blij met je promotie, je kids of je massa's sociale contacten. Maar soms slaat de schrik je om het hart, morgen is je moeder jarig en je bent helemaal vergeten een cadeautje te kopen *slik*. Herkenbaar? Dan hebben wij goed nieuws: Simply Because is een nieuwe webshop met een geweldig concept: cadeaupakketten voor elke gelegenheid! Niet alleen voor moeders, maar ook voor vriendinnen, zussen, collega's, broers en tennismaatjes. Werkelijk voor iedereen én voor ieder budget heeft Simply Because een leuk pakket samengesteld.


Eigenaresse Paulien heeft een neus voor mooie producten, echte hebbedingen en attente cadeautjes. Tel daar een portie creativiteit en gevoel voor styling bij op et voilà: Simply Because is born. Je vindt hier geweldig leuke cadeaupakketten voor iedere gelegenheid: ziekte, verjaardag, housewarming, liefdesverdriet-pakketten en perfecte housewarming geschenken
Natúúrlijk kun je zelf de stad in gaan en zoiets samenstellen, maar geloof ons: zo leuk én betaalbaar als bij Simply Because gaat het niet worden. Laat dat maar aan Paulien over!
Bestel je voor 13:00 uur, dan wordt het pakket nog de volgende dag bij de gelukkige ontvanger of bij jezelf afgeleverd, compleet met handgeschreven kaartje. Maak je absoluut indruk mee!
LET OP: deze webshop werkt verslavend! Bij ieder pakket ga je vanzelf iemand verzinnen, ooh deze zou leuk zijn voor mijn zus! En deze dan... voor die collega met liefdesverdriet...
FASHIONCHICK FAVOURITES SIMPLY BECAUSE

picture
Culinair: Sushi pakket
EUR 35,00
(Simply Because)

picture
  Geboorte: Birds and the Bees
EUR 25,00
(Simply Because)

picture
Perfect Housewarming pakket
EUR 25,00
(Simply Because)

picture
Tegen Liefdesverdriet
EUR 35,00
(Simply Because)

picture
  Lifestyle: All You Need is Love
EUR 50,00
(Simply Because)

picture
Lifestyle: Ontbijt Pakket
EUR 35,00
(Simply Because)

picture
Mooi Theepakket
EUR 25,00
(Simply Because)

picture
  Lifestyle: moois van Papaya
EUR 50,00
(Simply Because)

picture
Verjaardagspakket
EUR 15,00
(Simply Because)

Voeg de webshop Simply Because toe aan jouw favorieten...>

Mijn favoriet tot nu toe? Het 'I'm loving it' pakket bij 'Lifestyle' met de geweldige producten van Papya!

Shopse!

Liefs Dorien

liefs, Dorien Berkhout, Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.