Guest editors

Sieperdepiep hoera, ik ben vader!

Tom, 02 februari 2016

Sieperdepiep hoera, ik ben vader!

Ik ben vader geworden. Het is een jongetje en hij heet Siep. Natuurlijk is dit typische taal voor een verse ouder, maar het is echt een pláátje. En nog van organic katoen ook.

Tom Blog Siep

A-dam Underwear

Een paar maanden geleden leerde ik via Fashionchick’s Mette (tegenwoordig wonend in Kaapstad) een even imposante als charmante kerel kennen. Steven - kaal, 2 meter, goeie kop met een kaaklijn van heb ik jou daar - is één van de stuwende krachten achter A-dam Underwear (en de held in deze video) en hij was wel in voor een gesprekje over een heuse MEN TODAY-boxershort.

Men Today boxershort Siep

"Dat wilden we bij MEN TODAY ook."

Ik kende A-dam van de bizarre video’s met Amsterdam als decor: man in boxer in botsauto, man in boxer op skateboard met bladblazer, man in boxer op wit paard met mijter en staf. Je kunt het zo gek niet bedenken, of A-dam had het al bedacht én uitgevoerd. Dat wilden wij bij MEN TODAY ook. En dus ging hun designteam in de weer met het vrolijke boogje in ons logo en kwam op te proppen met een ontwerp dat precies overeen kwam met wat ik voor ogen had. Stoer en mannelijk, maar ook speels. Precies waar MEN TODAY voor staat.

Men Today boxershort Siep

Siep hiep, hoera!

Ik was al zo blij als een kind toen Steven me vanuit Turkije foto’s appte van het gigantische doek waaruit de boxers gesneden zouden gaan worden, maar het gevoel dat me overviel toen ik de boxer daadwerkelijk in mijn handen had was helemaal next level. Een zware bevalling wil ik de geboorte van Siep niet noemen - het ging eigenlijk heel soepel - maar een momentje was het wel. Dat kartonnen doosje van gerecycled materiaal in je handen hebben, die boxer eruit frummelen en van alles kanten bewonderen - vormt zich daar nu weer een traan in mijn ooghoek? Om het ter wereld komen van Siep te vieren gaan we binnenkort een heel leuk feestje organiseren. Daarover later meer, voorlopig ga ik even genieten van de kleine. Siep hiep, hoera!

Valentijnscadeautje voor je wederhelft nodig? Bestel Siep hier.

Over Tom Springveld
Tom Springveld staat aan het roer van MEN TODAY, hét online shopwalhalla voor mannen die vooral van goed, makkelijk en snel shoppen houden. Als buurman van de Fashionchick redactie wordt Tom op dagelijkse basis geconfronteerd met de laatste trends in vrouwenmode. En ook al is hij op het gebied van mannenmode inmiddels expert, de mode van het andere geslacht wil nog wel eens voor opgetrokken wenkbrauwen zorgen. Meer weten over Tom, zijn fantastische collega's en alles rondom mannenmode? Volg MEN TODAY op InstagramFacebook en YouTube!

liefs, Tom ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer