Fashionnews

Shoppen zonder zorgen: zó kan het!

Kristel, 29 mei 2017

Shoppen zonder zorgen: zó kan het!

Ik heb het mezelf rijk rekenen tot een ware kunst verheven. Ik weet wat er binnen komt en ik gok altijd een beetje wat eruit gaat. Iets met een telefoonrekening en zorgverzekering, een boodschap hier en daar en de rest mag ik uitgeven aan kleren. Hoera! Helaas kom ik er vaak aan het einde van de maand - ok: halverwege - achter dat er tóch iets meer afgeschreven wordt dan ik had voorzien. En vaak is de auto de grote boosdoener. Omdat ik vergeten ben dat ik nog op winterbanden rij. Of dat er tóch opeens een APK op de planning staat. Paniek! Hoe fijn zou het eigenlijk zijn als dat soort uitgaven het hele jaar door gelijk zijn? En je dus precies weet wat je uit kan geven aan schoenen, kleding of een nieuwe hair do? Voor iedereen die zichzelf in mijn verhaal herkent: ik heb goed nieuws voor je...

Toyota AYGO

5 voordelen van Toyota Private Lease

#1 First thing first: money. Private Lease klinkt behoorlijk chic en dus ook duur, toch? Tenminste, zo dacht ik er altijd over. Maar wat blijkt: dat valt hartstikke mee. Zéker als je kijkt naar de auto die je dan onder je billen kunt schuiven. Zo rij je al een Toyota AYGO vanaf €7,- per dag!

#2 Onvoorziene kosten? Ha! Dat nooit meer. Het grote voordeel van Private Lease is dat je namelijk precies weet waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag voor de auto, de verzekeringen, het onderhoud, reparaties en wegenbelasting. Het enige wat daar nog bijkomt is de brandstof. Zo kom je dus nooit meer voor financiële verrassingen te staan en weet je altijd hoeveel je overhoudt voor je zoveelste shopping spree.

#3 Bang zijn dat je voor járen vast zit aan een contract hoeft niet. Met het optionele Private FlexLease is je contract namelijk al na een jaar maandelijks opzegbaar!

#4 Wij zien onze auto als ons grootste, opvallendste accessoire. En dus vinden we dat deze, net als je schoenen, tas, sieraden en overige accessoires, naadloos aan moet sluiten op je stijl. Goed nieuws: Toyota denkt er precies hetzelfde over. Zo hebben zij samen met drie influencers de Toyota AYGO Fashion Editions samengesteld maar kun je ook super makkelijk jouw ultieme AYGO samenstellen. En dat alles voor een vast bedrag per maand. Hoera!

#5 Mijn grootste auto-nachtmerrie? Dat ik in the middle of nowhere strand met een kapotte auto. En dan geen idéé heb wat ik met het ding aan moet of wie ik moet bellen. Met een Private Lease contract slaap je een stuk geruster; mocht er onverhoopt iets met je auto gebeuren, kun je altijd terecht bij de Toyota dealer en heb je recht op 24-uurs pechhulp. Geen gedoe dus met korte rokjes langs de snelweg, met een simpel telefoontje word je direct gered!

Meer weten over de Toyota Fashion Editions of over Private Lease? Check snel de website van Toyota!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer