Fashionnews

Shoppen met je boy zonder ergernis? Het kán

Sharon, 13 oktober 2017

Shoppen met je boy zonder ergernis? Het kán

jeans centre

Oké, je onderneemt weer eens een poging om samen met je boyfriend te gaan shoppen. En terwijl jij twintig items aan het passen bent (en gewoonweg niet wéét welk item je moet kiezen!), zit je vriend te steunen en te kreunen dat hij er nu toch écht genoeg van heeft. Of hij staat buiten zijn ergernissen te delen met het clubje andere o-zo zielige mannen die allemaal door hun vriendin of vrouw zijn meegesleurd naar stad. Instant male bonding, die shopfrustraties. Herkenbaar?

Vanaf nu hoeft dit nooit meer een issue te zijn, redding is nabij! Jij kunt namelijk shoppen terwijl je én super modeadvies krijgt over de perfect passende jeans, én je kunt je vriend sussen door hem neer te zetten in de fijne zithoek bij de paskamers. Kan hij ondertussen ook nog even lekker genieten van een goeie kop koffie, heeft-ie níks meer te klagen. Jij blij, hij blij. Schoolvoorbeeld van een win-win situatie, right?

Jeans ad

Het mooie is, bij Jeans Centre kan dit nu allemaal. Deze toffe winkelketen heeft al meer dan 30 van hun winkels omgeturnd tot knappe new concept stores, waar service, klantvriendelijkheid en authenticiteit centraal staan. Je voelt je meteen thuis in het stoere interieur van hout, staal en denim. Enneh, die mega jeanswand is ook niet mis. Zelfs met lengtemaat 36 voor de ladies onder ons die gezegend zijn met prachtige lange benen. Kans dat je hier wegloopt zonder een goed zittende bum lover is zo goed als nihil. Zeker met de hulp van hun jeansadvisors (die er écht verstand van hebben, trust us!) en een jeansatelier waar je jouw perfecte jeans direct gratis kunt laten vermaken! Kijk, daar doen we het voor. 

Oké, jeans te over dus: de keuze is réuze. Maar dat is het niet het enige. Want wij vrouwen vinden onze shoppingtrip natuurlijk niet geslaagd zonder een compléét nieuwe outfit. Hoezo nieuwe jeans? Wij willen er direct een paar knappe matching items bij voor een stylish look from head to toe. No problemo, Jeans Centre to the rescue! We kunnen hier namelijk ook gewoon volop terecht voor andere onweerstaanbare fashionitems die jij à la minute in je kast wil hebben. En als je er dan toch bent, steek dan meteen je boy in wat nieuws. Want als jij er zo mega modieus uitziet dan kan je vriend natuurlijk niet achterblijven.  

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

En zo dacht klant Kim er precies ook over. Samen met haar man Edwin brengt ze een bezoekje aan zo’n fijne vernieuwde concept store. Edwin aan een verse kop koffie, Kim aan het modeadvies. En wel van superstylist en fashiondeskundige (wie kent hem niet?) Maik de Boer! Wil jij nu ook the full shopping experience? Ga dan naar Jeans Centre, laat je adviseren en geniet. Wij zijn fan! 

Shop de pérfecte jeans

Dames Skinny Jeans  LTBLTB Skinny jeansJeans Centre
€ 79,99
Dames  Jeans  LTBLTB JeansJeans Centre
€ 69,99
Dames  Jeans zwart GarciaGarcia Skinny jeansJeans Centre
€ 79,99 € 40,00
Dames Slim Fit Jeans  TripperTripper Skinny jeansJeans Centre
€ 69,99
Dames  Jeans zwart GarciaVerhoogde taille jeansJeans Centre
€ 69,99
Dames  Jeans blauw GarciaGarcia Skinny jeansJeans Centre
€ 79,99

 

liefs, Sharon , Simplicity is the ultimate sophistication

Lees meer