Shop 'till you drop tijdens de StyleToday Supersale

Het is eind mei en dat betekent een (hopelijk) goed gevulde bankrekening door je salaris én vakantiegeld. Tijd om te shoppen dus! En wij hebben de allerbeste plek om dat te doen voor je gevonden. Wat dacht je van een shopwalhalla van 800m² waar je de mooiste merken koopt met dikke vette kortingen tot wel 70%? Juist. We hebben het over de StyleToday SUPERSALE

Styletoday Supersale

I could give up shopping, but I'm not a quitter

Blokkeer zaterdag 30 mei direct in je agenda want dan opent StyleToday samen met ShopVIP de gigantische pop-up store in de Haagse Bluf in het centrum van Den Haag. In de store vind je rijen kledingrekken die volhangen met collecties van onder andere SuperTrash, Nike, Levi's, Sassa, La Strada en nog veel, veel meer. En je shopt alles met een dikke korting! Maar we hebben meer goed nieuws: je kunt namelijk de hele maand juni op donderdag t/m zondag terecht bij de SUPERSALE.

Shoppen én winnen

Feeling lucky? Mooi! Als je naar de SUPERSALE gaat maak je namelijk ook nog eens kans op een bomvolle goodiebag t.w.v. €150,-. Alles wat je daar voor moet doen is StyleToday volgen op Instagram, jouw favoriete SUPERSALE outfit delen met #styletodaysupersale en StyleToday taggen in de foto. 

Nu meteen shoppen kan natuurlijk ook. Je vindt namelijk de mooiste kleding bij ons in de Fashion Finder!

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer