Fashionnews

Shop the Trend Week bij Welikefashion.com

Anne, 06 mei 2013

Shop the Trend Week bij Welikefashion.com

Advertorial

Welikefashion.com is de perfecte webshop om je over te geven aan een gezonde dosis 'shopping therapy'. Bij deze webshop zijn ze namelijk dol op fashion: trendy items geïnspireerd op looks van de straat of juist van de rode loper. En wij zijn dol op Welikefashion.com! Maar het wordt nog leuker: van 6 t/m 12 mei organiseert Welikefashion.com de tweede editie van het halfjaarlijks terugkerende event: Shop the Trend Week. Een week lang wordt iedere dag een nieuwe zomertrend uitgelicht en krijg je alleen die dag 30% korting op items die bij deze trend horen.

welikefashion

SHOP THE TREND WEEK

Maar daar houdt het niet op: elke dag vindt er een luxe give-away plaats met als weekprijs een Celebrity Treatment Shopping Spree bij Welikefashion.com t.w.v. €1.500,-. Welikefashion.com verkoopt merken als Modstrom, SuperTrash en Club Manhattan, maar ook French Connection, Silvian Heach en Gestuz. Do you like Fashion? Hou deze actie dan dagelijks in de gaten via de Facebook app van Welikefashion.com.

Vandaag krijg je een exclusieve 30% korting op de 'Gritty Glam' trend: de stoere street style rebel look en maak je 5x kans op een fashionable set van Selected Femme t.w.v. €119,90 met daarin een zwarte blazer en statement ketting.

GRITTY GLAM TREND

T-shirt OnoSELECTED FEMME Welikefashion.com
€ 34,95 € 17,48
Pants UK GreyReligion Welikefashion.com
€ 99,95 € 69,97
Bag Leather AnneliPieces Welikefashion.com
€ 99,95 € 69,97


Fashionchick tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Welikefashion.com, deze staat vol met catwalktrends en inspiratie!

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer