Fashionnews

Shop op zondag 4 september de Clarisonic Mia 2 met € 50,- korting!

Kristel, 02 september 2016

Shop op zondag 4 september de Clarisonic Mia 2 met € 50,- korting!

Wij vrouwen zijn er maar druk mee: de juiste foundation, de perfecte blush, een likje concealer en een veeg mascara. Alles om er maar op ons mooist uit te zien. Maar vergeten we vaak niet het állerbelangrijkste? Juist: onze huid. Want je kan smeren wat je wil, als je huid niet schoon en verzorgd is kun je er net zo goed mee ophouden. Waarschijnlijk denk je dat je al hartstikke goed bezig bent. Was je braaf iedere avond en misschien zelfs ochtend je gezicht met je handen of een reinigingsdoekje. Maar wist je dat het nog véél schoner kan? Met de Clarisonic Skin Cleansing System Mia 2 (of in 't kort: de Clarisonic Mia 2) lukt dat. Mákkelijk. Hoe ik dat weet? Omdat wij het hebben getest! En nog leuker: jij scoort dit fijne apparaat op zondag 4 september met €50,- korting!

Claris

De Clarisonic Mia 2 is zo bijzonder dankzij de gepatenteerde sonische micromassage technologie. De wat? Het is vrij simpel: het borsteltje draait niet rond maar maakt heen-en weergaande microbewegingen. Dankzij deze huidmassage (want in feite is dat het) wordt je huid super zacht, zuiver en schoon. Wat een uitvinding! Lijkt het jou ook wel wat om je huid intensief te reinigen en te verzorgen? Dat snap ik maar al te goed. Goed nieuws: op zondag 4 september shop je de Clarisonic Mia 2 met maar liefst € 50,- korting bij ICI PARIS XL. Dat betekent dat je voor slechts € 99,95 jezelf kunt trakteren op een tweemaal daagse huidmassage die verzacht én verzorgt! Benieuwd hoe wij dit ervaren hebben? Read on...

Fashionchick test: De Clarisonic Mia 2

Clarisonic

#huidtype Ik ben gezegend met een super makkelijke huid. Ik kan mijn make-up er twee weken niet afhalen en nog steeds geen pukkel of oneffenheid zien. Dit is tegelijkertijd ook mijn probleem, want ik ben best een beetje lui in het verzorgen van mijn huid. Geen gek idee om daar op mijn 31e eens mee te beginnen misschien...

#verwachtingen Ik verwacht - en hoop - dat de Clarisonic mijn huid super schoon en zacht maakt. Ik ben ook een beetje bang dat ik het beetje bruin dat ik nog over heb van de vakantie eraf poets maar dat neem ik met liefde op de koop toe.

#eersteindruk Wat een schattig klein apparaatje! En wat is het borsteltje héérlijk zacht. 

#wanneergetest Ik heb Mia, zo mag ik haar vast noemen, nu vijf dagen achter elkaar getest. 

#hetgebruik Hallelujah: eindelijk een apparaat waar geen gebruiksaanwijzing zo dik als een complete encyclopedie bij zit. En dat is ook niet verwonderlijk want het apparaat is belachelijk makkelijk in gebruik: je hebt namelijk twee standen (laag en normaal) en that's it. Kwestie van aan en uit doen dus. Ik moet bekennen dat ik de eerste keer een beetje huiverig was om het ding aan te zetten en tegen mijn gezicht te houden maar gelukkig was mijn angst nergens voor nodig: de borstels zijn zacht en voelen heel prettig tegen je huid. 

#hetverschil Ok, het verschil is dus stiekem best heel groot. Normaal voel ik me heus schoon en fris als ik mijn gezicht heb gewassen maar nu realiseer ik me dat dat allemaal best meeviel... Mijn huid is nu zachter, gladder en oogt stralender dan normaal. 

#belofteswaargemaakt Het apparaat belooft onzuiverheden 6x beter te verwijderen dan reiniging met handen (check!) en binnen 1 minuut make-up resten, talg en vuil te verwijderen (check!). Hierdoor zouden crèmes en serums beter worden opgenomen door de huid (ok, lastig te meten maar ik denk: check!) en onzuivere plekken en grove poriën minder zichtbaar moeten zijn (had ik van tevoren al weinig last van dus kan ik helaas weinig over zeggen). Ik heb Mia dus nog niet op leugens kunnen betrappen...

#eindoordeel Ik ben om! Ik vind de Clarisonic erg fijn in gebruik en vind het heerlijk dat mijn huid na gebruik zo super zacht en schoon aanvoelt. Ik beloon 'm met een dikke 9. 

Clarisonic

#huidtype Ik heb zo nu en dan wat last van acne, maar hoe ouder ik ben, hoe minder dat wordt. Ik heb denk ik een gemengde huid.

#verwachtingen Ik verwacht vooral dat het héél fijn voelt. Als een klein momentje voor jezelf zeg maar. Hoe klef dat ook klinkt.  

#eersteindruk Prima design. Niet heel spannend, maar dat hoeft ook niet as long as it does the trick. En super fijn: easy does it. Je hebt de handleiding eigenlijk niet eens nodig. Dit apparaat vraagt niet om hogere wiskunde!  

#wanneergetest Ik heb het apparaat drie dagen achter elkaar getest, nadat ik naar het strand was geweest.  

#hetgebruik Zoals gezegd: lekker zacht en super easy in gebruik. Ik moest wel even checken hoeveel seconden ik nu voor welk deel van m'n gezicht moest aanhouden. Ik heb daarnaast wel de neiging om na afloop nog even met een watje het vuil weg te vegen. Is waarschijnlijk niet echt nodig, want de borstels nemen het ook op. Maar toch is het een chill gevoel. Noem het maar gewenning...  

#hetverschil Het voelt bijna als een huidmassage en dat voelt súper fijn!! Ook voelt het schoon doordat het wat meer op de diepere laag lijkt in te gaan. Maar zoals gezegd heb ik dat gevoel pas echt maximaal als ik nog één keer met een watje over m'n gezicht ga. Is gelukkig maar een enkele handeling. En de combinatie van deze twee voelt echt te chill! Oh én... Hoewel het voelt als een intense schrobbeurt, ging mijn tan er niet af. Hoera!

#belofteswaargemaakt Ik heb absoluut het gevoel dat er intensere reiniging plaatsvindt! Ik zie inderdaad iets minder vet op m'n huid en mijn huid voelt ietsje gaver! 

#eindoordeel Een 8! Alleen al voor het 'Spa at home' gevoel vind ik dit apparaat een must. Ik ben heel benieuwd of ik over een paar weken ook echt veel verschil ga zien. Als dat ook nog eens zo is, geef ik het apparaat een 9. To be continued...

Clarisonic

#huidtype Ik heb een gevoelige huid. Verder niks geks, maar soms heb ik wel last van onderhuidse onzuiverheden.

#verwachtingen Ik had al van de Clarisonic gehoord. Mijn moeder gebruikt 'm al een tijdje en is er heel enthousiast over. Dus toen werd ik er natuurlijk ook wel nieuwsgierig naar...

#eersteindruk Wat een chill apparaatje! Niet te groot, niet te klein: precies goed. De borstels voelen lekker zacht. Ik was nóg blijer geworden van de lichtroze variant, maar dat zal niemand verbazen...

#wanneergetest Ik heb de Clarisonic tot nu toe 5 dagen getest.

#hetgebruik Hij is super makkelijk in gebruik. Er zit maar één knop op dus er kan niet veel mis gaan. De borstel is lekker zacht. Ik ben wel een poosje bezig maar het voelt lekker op m'n huid, dus op zich is dat geen straf! Ik ben namelijk nog niet klaar als het apparaat uit zichzelf stopt dus ik zet 'm dan nog een keer aan. Soms wel drie keer, afhankelijk van hoeveel make-up ik die dag gedragen heb. Tussendoor spoel ik de borstel even af onder de kraan of onder de douche.

#hetverschil Mijn huid voelt lekker zacht. Ik heb het idee dat m'n huid een betere doorbloeding krijgt door de draaiende borstel.

#belofteswaargemaakt Mijn huid voelt zacht en schoon. Echt een stuk beter dan als ik met mijn handen mijn gezicht reinig. Na 5 dagen kan ik nog niet zeggen of mijn huid écht verbetert maar ik verwacht dat dat wel gebeurt aangezien mijn make-up nu beter wordt verwijderd.

#eindoordeel Nu ik het apparaat heb, wil ik niet meer zonder. Het geeft een goed gevoel om te weten dat mijn huid nu beter schoon wordt en dat betekent dat ik ook minder last krijg van onderhuidse ontstekingen. En wie wil er nou niet elke dag een mini gezichtsmassage?

Overtuigd? Mooi! Blok dan zondag 4 september in je agenda. Alleen die dag shop je de Clarisonic Mia 2 met maar liefst € 50,- korting bij ICI PARIS XL! 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer