Shop nu online: Versace for H&M

Update! Ben jij er al doorheen gekomen? Het is niet makkelijk! De online shop van H&M ligt plat, aangezien er te veel bezoekers zijn die een Versace for H&M item willen scoren. Tja logisch toch?! Versace, you love it or you hate it!

Ben jij zo'n fashionista die altijd al een eigen Versace jurkje in haar bezit wilde hebben, maar waarbij het saldo op haar bankrekening het liet afweten? Dan kun je vanaf vandaag weer voor de deuren van H&M gaan liggen om jouw eigen Versace for H&M piece te scoren!

Versace maakt het dit jaar mogelijk om tijdens de gezellige kerstdagen met een schreeuwerig glamour-jurkje aan tafel te zitten. De vooral edgy en gedurfde look van deze unieke H&M collectie, zal menig excentriekeling een vreugdesprongetje doen maken. Vooral de felle neonkleuren spatten je beeldscherm af bij het zien van de unieke ontwerpen.

Versace for H&M

Shop online: Versace for H&M

Naast de vrolijke kleurtjes, heeft Versace gebruik gemaakt van iconische ontwerpen uit de jaren negentig. Deze kleuren gecombineerd met gouden studs en opvallende dierenprints sieren de kledingstukken, accessoires en schoenen stuk voor stuk. We kunnen in ieder geval 17 november een grote kleurenexplosie verwachten in de geselecteerde H&M-winkels waar je de collectie kunt bewonderen. Natuurlijk kun je vanaf dan ook weer in de online shop terecht, om jouw eigen Versace item in de wacht te slepen!

Versace musthaves

Leren jack Versace Bustier Versace Jurk Versace


Heb jij al iets uit de Versace for H&M collectie gescoord?

Voeg H&M toe aan jouw favoriete webshops

Voeg Versace toe aan jouw favoriete merken

liefs, Denise Swaagman, Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.