Shizo: Natuurlijke cosmetica voor starters!

Sinds kort is er een nieuwe trend in beautyland: natuurlijke cosmetica! En ik doe er hard aan mee. Bye, bye synthetische troep en siliconen! Zonder chemische toevoeging blijft zelfs mijn gevoelige huidje rustig en gezond. Maar waar te beginnen? Voor groene starters tip ik: Shizo

Shizo staat voor mooie, luxe en vooral natuurlijke cosmetica. Geen gram geitenwollensok. De producten die Shizo verkoopt zijn zoveel mogelijk zonder chemicaliën. Geen sulfaten, parabenen en PEG's. Sommige etiketten vertellen je zelfs: zonder dierlijke ingrediënten en 100% halal. Shizo is er duidelijk voor de kritische kopers en de kritische huid.
En die kritische huid of dat moeilijke haar wil graag langer testen dan die twee keer die je normaal uit een mini sample haalt. Shizo heeft een oplossing! De starter kits bieden de mogelijkheid om een hele productlijn voor een schappelijke prijs te proberen. Zo weet je zeker dat een product echt voor je werkt voordat je de full-size aanschaft. En dat is vooral bij prijzige producten heel erg fijn.
Onze eco-fabulous favorieten:  

We Love New...
We Love New York, samples
EUR: 10,-
(Shizo)
Body Kit
Body Kit
EUR: 32,-
(Shizo)
I live in a...
I live in a suitcase, travel kit
EUR: 29,-
(Shizo)
Haircare Set...
Moisture, haircare set
EUR: 16,-
(Shizo)
The Essentials...
Inika Essentials, make-up set
EUR: 27,50
(Shizo)
Get Started:...
Get Started, good skin kit
EUR: 35,-
(Shizo)

Op mijn wish list staan na dit shopbezoekje een hair care set en de Inika make-up. Want op zo'n fijne manier goed bezig zijn voor het milieu, daar zegt toch geen één vrouw nee tegen? Shirley Tol, de oprichtster van Shizo, in ieder geval niet:

Shirley Tol 
Oprichtster van de webshop Shizo
Persoonlijke kledingstijl: Casual, maar vrouwelijk. Ik volg niet per se de laatste trends. Ik hou van wrapdresses. Maar je ziet me ook vaak in jeans, T-shirts, sneakerlaarsjes en een mutsje.
Favoriete shoppingstad: Stad? Online natuurlijk!
Shopverslaving:
Schoenen, laarzen, tassen. De schoenen van UnitedNude en SimpleShoes zijn helemaal te gek!
Twitter tip: Ik vind @wenvers van LushiousBeauty erg grappig en @jeffbullas voor inspirerende socialmedia tips.
Ik ben eigenlijk actiever op Facebook!
Best bewaarde beauty geheim: Nooit bezuinigen op goede make-up tools. De kabuki van Inika rocks! Het is de beste foundation kwast ooit. Was ook regelmatig je kwasten met een milde shampoo.
Favo product uit je shop: Ooh la la, meerderen! De solid parfums in blikjes, de lip balm schelpen, de minerale make-up van Inika en Eau de Parfum ‘Vamp à NY’ van Honoré des Prés.
Droom: Natuurcosmetica definitief van het geitenwollensokkensyndroom ontdoen. Met de luxe en mooie merken van Shizo lukt dat al aardig!

Ga jij ook aan de groene cosmetica?
Liefs
Marlies

Voeg de webshop Shizo toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Ike 6 jaar geleden

    Ik vindt de webshop van SHIZO erg mooi en goede prodcten hebben! Dit gebeurt véél te weinig dat er donkere vrouwen zijn die met hun producten op Nedererlandse fashionwebsites staan! Dat moet véél meer gebeuren!