Fashion

Shapes and sizes: jurkjes voor elke lichaamsvorm

Amanda, 27 februari 2013

Shapes and sizes: jurkjes voor elke lichaamsvorm

Wat is nou het perfecte jurkje voor je figuur? En nog belangrijker: waar voel jij je het lekkerst in? Figure hugging of liever away-from-the-body? Vintage look of shiny metallic? We zetten de mooiste jurken in de spotlight en zo kom jij er vanzelf achter wat helemaal jouw ding is op jurkengebied. Want de little black dress kennen we nu wel (al is die natuurlijk altijd goed). Tijd voor vernieuwing en kleur!

jurken
CC: IMAXTREE

Jurken figuur tips

Ben je slank en heb je een smalle taille? Dan kun je makkelijk een stukje bloot laten zien. Kies voor een bodycon dress met wat ontbrekende stukjes stof. Transparantie is ook erg mooi. Wil je meer taille creëren dan kan je gaan voor een wat losser vallend jurkje met een ceintuur in je middel of met een strakke tailleband. Dat zorgt weer voor wat meer vorm. Vind jij je heupen te breed? Een peplum aan je jurkje is dé oplossing. Het liefst helemaal in een all over print. Voor de fashionista's die dol zijn op recht, pak dan een A-lijn jurkje. Liefst niet aan de lange kant. Wil je wat langer lijken? De truc is dan om een maxi dress aan te trekken (in één kleur of print) samen met de highest heels die je maar kunt vinden. The sky is the limit!

durf te gaan voor kleur

Dolygon dress
SUPERTRASH
€119,95
Won hundred nimb jurk
ZALANDO
€109,95
Mint&berry cocktailjurk
ZALANDO
€49,95
Vero moda very oras jurk
ZALANDO
€69,95
Mint&berry maxi jurk
ZALANDO
€69,95
Kling dress contours
MEN AT WORK
€59,99
Jurk livi
ZENGGI
€189,00
Mango jurk
WEHKAMP.NL
€44,99
Maxidress phalmi
DRESSES ONLY
€89,95
Jasmin black and white
DRESSES ONLY
€54,95
Daffy dress
SUPERTRASH
€199,95
Mint&berry cocktailjurk blauw
ZALANDO
€49,95

En tot slot voor de dames die juist wat rondingen willen creëren: een jurkje met een strak lijfje en een kort wijd rokje. Liefst met veren erop voor het extra volume. Wat is jouw favoriete jurkje?

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Lees meer