September = vriendinnen maand

Fashionchick.nl staat de hele maand in het teken van vriendinnen. Hopelijk heb jij ook een vriendin bij wie je schaamteloos je hart kunt uitstorten, uitgebreid je blunders kunt bespreken en mag uithuilen als je voor de 8e keer gedumpt bent door je vriendje... Vrienden voor het leven!

Ook wij begrijpen het nut van vriendinnen en ondanks dat we hier allemaal drukke banen hebben, proberen we regelmatig leuke uitjes en shopsessies met onze girlies te plannen. En aangezien online shoppen onze grootste hobby is, scoren we regelmatig vriendinnen cadeautjes online. 
LEUKE VRIENDINNEN-DOE-DINGEN

- Ga samen naar een zwijmelfilm en eet een hele bak popcorn leeg. TIP: volgende week (09-09-'09) is er weer een ladiesnight bij Pathe in Amsterdam en Fashionchick.nl is daar aanwezig om leuke stickers en pennen uit te delen. Bestel nú online je kaarten, geniet eerst van Fashionchick en daarna van Catherine Zeta Jones en Justin Bartha in 'the Rebound' mét goodiebag na afloop! 
- Boek een relaxweekendje en laat je vertroetelen in sauna of kuuroord.
- Doe mee aan de winactie op Fashionchick en doneer de prijs aan je beste vriendin!

VOOR DE JARIGE VRIENDIN

Is jouw vriendin jarig? Heeft ze eindelijk haar rijbewijs gehaald of heeft ze (gewoon zomaar!) een aardigheidje verdiend? Deze lieve en leuke cadeautjes bestel je gemakkelijk vanuit huis.

VOOR DE ZIELIGE VRIENDIN

Heeft jouw vriendin liefdesverdriet, een tentamen niet gehaald of zit ze dagenlang met haar been omhoog na een ongelukkige val? Fleur haar op!

THINK HAPPY THOUGHTS PAKKET

Vriendin die wel een oppepper kan gebruiken? Héél leuk en vooral lief: bij Applepie Pussy (TIP!) kun je nu geweldige pakketten kopen: Think Happy Thoughts. Voor op z'n minst één hele happy (zondag)middag! Tipje van de sluier: het is een stappenplan met gouden, genummerde en gevulde papieren zakjes met in elk geval 'n Lucky Pussy of Piggy Zippie en grow-a-note-wenskaart. Let op: deze kleine oplossing kan grootse, positieve en onbetaalbare gevolgen hebben!


Heel veel plezier met je vriendinnen!
 Liefs Dorien

PS: Zorg dat je vriendinnen deze maand ook fashionchick worden, wie weet winnen zij die geweldige Fab. portemonnee. Kunnen jullie gezellig samen online shoppen!

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Login om kans te maken
  • stacey 7 jaar geleden

    Leuk ^^

  • Mieke 7 jaar geleden

    De ladysnight in de bios is altijd heel leuk!!! Ik ga met mijn loopvriendinnen en onze dochters........helaas niet in A'dam maar in Utrecht! En er zijn deze maand zelfs 2 ladysnights.....ook één op 30 september!